Una nova etapa al Consell per la República. També a Rubí

Comencen els treballs per finalitzar la recuperació del Torrent del Mut
15 de diciembre de 2021
Mor la rubinenca Paquita Cruz, històrica militant antifranquista
16 de diciembre de 2021

Una nova etapa al Consell per la República. També a Rubí

Albert Sorrosal. Junta Rectora del Consell Local per la República Catalana de Rubí

El Consell per la República engega una nova etapa per encarar els reptes del dur camí fins a fer efectiva la 3a República Catalana. Per una banda, a nivell nacional acabem d’escollir una nova Assemblea de Representants, amb una majoria de ciutadans no adscrits a partits. Per una altra banda, acabem de culminar l’elecció de la Junta Rectora del Consell Local de Rubí.

L’Assemblea de Representants, tant per la seva composició, com per la manera com han estat triats els seus membre, pre-configura un model renovador de la democràcia, el model que volem instaurar a la nova república. La construirem com una democràcia directa, on el ciutadà és consultat tants cops com faci falta amb mitjans digitals, on no preval la disciplina de partit, sinó el contacte directe elector-electe. Tenim ja en marxa una Assemblea transversal, amb persones de tot l’espectre independentista, plenes d’entusiasme per arrencar a treballar.

Els Consells Locals s’ha anat desplegant al tot el territori i continuaran fent-ho ens els propers mesos, per tal de construir una espessa xarxa de ciutadans republicans disposats a treballar activament en un engrescador projecte republicà. El Consell Local de Rubí portava uns anys treballant amb un Grup Impulsor i ara ha dut a terme la seva Assemblea Local, on ha escollit sis ciutadans per a la seva Junta Rectora, que estaran acompanyats de quatre representants de les entitats i formacions polítiques independentistes del municipi. D’aquesta manera, el Consell Local s’integra plenament en el treball a nivell nacional, alhora que impulsarà un pla de treball propi a nivell local.

El desembre ha començat amb reunions de coordinació entre els Consells Locals i els electes a l’Assemblea de Representants de la circumscripció del Vallès Occidental Oest. Engeguem aquesta nova etapa, per què som molts els qui no ens deixem descoratjar ni per la repressió d’un Regne demofòbic, ni per dinàmiques partidistes amb grans dificultats per encarrilar una estratègia conjunta.

És l’hora dels ciutadans! És l’hora de la societat civil! És l’hora de tornar a empènyer als partits polítics! En definitiva, és l’hora d’emprendre un nou impuls per al darrer embat que ens ha de dur a la victòria! T’hi apuntes? Tothom pot contribuir-hi; tothom hi és benvingut. T’esperem!

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES