Una rubinenca menor d’edat pateix una agressió sexual a Sant Cugat

Imagen noticia
El CPA organitza el Primer Trofeu de Patinatge Artístic Ciutat de Rubí
5 de febrero de 2019
Imagen noticia
Els Gegants de Rubí s’agermanen amb els geganters de Borriana
7 de febrero de 2019

Una rubinenca menor d’edat pateix una agressió sexual a Sant Cugat

Imagen noticia

Els Mossos d\’Esquadra han detingut un home de 19 anys i veí de Terrassa per una presumpta agressió sexual a una menor rubinenca durant la matinada del 20 de gener en una zona d\’oci a Sant Cugat, concretament a la carretera de Rubí. El presumpte agressor va ser detingut la mateixa nit i ha ingressat a presó.

Precisament, aquest mateix cap de setmana s\’ha donat un altre cas d\’agressió sexual a la mateixa zona de Sant Cugat i també a Sabadell, on s\’han produït set detencions per una agressió sexual múltiple a una noia de 18 anys el diumenge.

Concentració de rebuig
Davant de tots aquests fets, l\’Ajuntament de Rubí ha convocat aquest migdia una concentració a la plaça de Pere Aguilera a la qual hi ha assistit una seixantena de persones. Els concentrats, entre els quals hi havia l\’alcaldessa, Ana M. Martínez, regidors de govern i de l\’oposició, el cap de la Policia Local i el cap de Mossos d\’Esquadra de la comissaria de Rubí, han guardat silenci i posteriorment hi ha hagut aplaudiments.

La màxima responsable municipal ha condemnat i rebutjat \»aquest tipus d\’actes que suposen un assetjament a dones\» i ha afegit que l\’Ajuntament està compromès en l\’impuls de campanyes amb el lema \’No és no\’: \»És cert que al principi va costar, però en qualsevol mena d\’acte, per exemple ara que ve Carnaval, l\’Ajuntament treballa per oferir un punt d\’informació per a les dones que vulguin demanar ajut i per sensibilitzar la resta de la ciutadania en relació a la idea que no és no\».

D\’altra banda, l\’Alternativa d\’Unitat Popular (AUP) ha enviat un comunicat de condemna a les agressions masclistes i ha criticat el fet que l\’Ajuntament només hagi donat suport a la víctima després que la mateixa AUP ho hagi demanat a les xarxes socials.