Uns cinquanta rubinencs seran reconeguts per les tasques de neteja de fuel del Prestige

Imagen noticia
Els rubinencs Sonia Sierra, Eric Laserna i Francisco J. López, a les llistes de C’s
20 de noviembre de 2017
Imagen noticia
Creix el nombre de rubinenques que busquen ajuda al Servei d’Atenció a les Dones
22 de noviembre de 2017

Uns cinquanta rubinencs seran reconeguts per les tasques de neteja de fuel del Prestige

Imagen noticia

Aquesta setmana fa 15 anys de la catàstrofe del Prestige, el vaixell petrolier que va vessar milers de tones de fuel a les costes de Galícia. Properament, l’Associació Nacional de Protecció Civil lliurarà a la ciutat de Camariñas (A Coruña) les medalles de reconeixement als prop de 5.500 voluntaris i voluntàries, arribats de tot l’estat espanyol i de 13 països, que van col·laborar en l’operatiu de neteja en aquest municipi. Una cinquantena d’aquests voluntaris són de Rubí.

Ara, el Consello de Camariñas els vol donar les gràcies, expressant el seu reconeixement “a aquells que van invertir el seu temps i esforç per aconseguir que les costes del municipi es recuperessin del pitjor desastre ecològic de la seva història”, ha explicat l’alcalde de Camariñas, Manuel V. Alonso. L’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, ha celebrat la decisió del Consello de reconèixer l’acció del voluntariat, “que van fer una tasca excepcional”.

Els voluntaris poden escollir entre rebre la Medalla de Mèrit i Reconeixement ─en aquest cas, hauran d’ingressar 50 euros en concepte de despeses d’expedició en un número de compte bancari d’ANAV Protección Civil de España─ o el Diploma emès pel Concello de Camariñas, que serà gratuït. Per a fer-ho, han d’omplir una sol·licitud que trobaran al web de l’Ajuntament i enviar-la a adl@camarinas.net.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *