Viatges, tallers i conferències, entre les propostes de l’AEUR per al tercer trimestre

horts
Un incendi afecta les barraques del Castell, pendents de ser enderrocades
8 de abril de 2022
pensionistes
El moviment pensionista recollirà firmes per desprivatitzar la sanitat
8 de abril de 2022

Viatges, tallers i conferències, entre les propostes de l’AEUR per al tercer trimestre

Redacció

L’Aula d’Extensió Universitària de Rubí (AEUR) ha arrencat aquesta setmana les activitats programades per a aquest trimestre del curs. Un trimestre amb propostes i temàtiques molt variades, que van des d’un viatge a Egipte i un a França, a conferències de diversos àmbits.

El seminari d’aquest trimestre tracta sobre l’aigua, el tractament i el canvi climàtic i tot relacionat amb Rubí. Així, ahir Marga Ortiz, llicenciada en Humanidades, i Jordi Simó, ambientòleg, van oferir la primera xerrada del seminari sota el títol ‘L’aigua: tan a prop, tan lluny’, un recorregut pels diferents indrets d’aigua i fonts com espais de cultura, natura i vida de Rubí.

La propera activitat arribarà el dimarts 19 a les 19 h a la Biblioteca i serà una conferència sobre l’Any Fuster, programada en col·laboració amb l’entitat Amics de la UAB. La xerrada anirà a càrrec de Francesc Foguet, doctor en Filologia Catalana. L’endemà, dimecres 20, a les 18 h i a l’Auditori Vallhonrat, tindrà lloc la conferència ‘Com neix una novel·la’, que impartirà l’escriptor i periodista Rafael Nadal, reconegut amb diversos guardons com el Premi de les Lletres Catalanes.

Les propostes de l’abril finalitzaran dijous 28 amb una visita guiada per l’Acadèmia Catalana de Belles Arts i l’edifici de la Llotja de Mar. La trobada és a les 10 h a l’estació de FGC o a les 11.30 h a la porta de la Llotja de Mar. Està previst dinar al restaurant Olentia, situat a l’hotel Duquessa de Cardona. Les inscripcions es poden fer fins al 22 d’abril a www.aularubi.cat. El preu és de 45 euros per als socis de l’entitat i de 54 euros pels no socis.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES