Vídeos màgics per estimular la conversa en català en les parelles del Voluntariat per la Llengua

club natació rubí
Doble victòria pels equips masculins del Club Natació Rubí
16 de febrero de 2021
dia d'andalusia a Rubí
La pandèmia obliga a suspendre la celebració del Dia d’Andalusia a Rubí
16 de febrero de 2021

Vídeos màgics per estimular la conversa en català en les parelles del Voluntariat per la Llengua

La Direcció General de Política Lingüística (DGPL) ha creat una sèrie de vídeos per estimular la conversa en llengua catalana adreçats a les parelles lingüístiques que formen part del programa Voluntariat per la Llengua, als alumnes del Consorci per a la Normalització Lingüística i a tots els aprenents de català que el vulguin practicar.

Es tracta de tres vídeos en què el mag Eduard Juanola fa una sèrie de trucs, a partir dels quals proposa temes d’interès per encetar una conversa. Sota el títol ‘Quan parles fas màgia’, es tracta d’un material audiovisual de suport al domini oral del català, especialment pensat per als que participen en el Voluntariat per la Llengua. Amb la situació de pandèmia, aquest programa s’ha adaptat i les parelles conversen a través de videoconferències, en comptes de fer-ho presencialment, com s’havia fet fins ara.

El nou recurs complementa altres materials de foment de la conversa com la col·lecció ‘Parlem tu i Jo’, ‘Llegir per parlar, llegir per aprendre’ i ‘Temes per parlar’. En aquest cas, ‘Quan parles fas màgia’ és una de les accions sorgides al voltant del projecte Estratègies de Llengua i Aprenentatge (Èlia).

Les persones que vulguin algun tipus d’informació sobre el Voluntariat Lingüístic a Rubí poden escriure un correu a [email protected] o trucar al 637 368 638.