VR promet fer més de 800 aparcaments perifèrics

Imagen noticia
L’AUP denuncia l’alcaldessa i un regidor per presumpte tràfic d’influències i prevaricació en la contractació de la cap de Recursos Humans
9 de mayo de 2019
Imagen noticia
Habitatge i feminisme, les dues grans propostes de l’AUP pel jovent
11 de mayo de 2019

VR promet fer més de 800 aparcaments perifèrics

Imagen noticia

Més de 800 aparcaments. Aquesta és la proposta de Veïns per Rubí (VR) per acabar amb el problema de la falta d’aparcaments al centre i als barris de la ciutat. Es tracta d’una proposta que preveu la construcció de dos edificis de quatre plantes amb aparcaments, un ubicat al sud de la ciutat, al carrer Edison, i l’altre, al carrer Lepant, al nord de Rubí. «Tenim veïns de les urbanitzacions, molt llunyanes al centre o han de poder venir a fer gestions i a gaudir de Rubí, és important perquè no marxin a altres ciutats», ha explicat Gustavo Martín, número 2 de la candidatura. Aquests grans edificis d’aparcaments, que també podrien contenir algun equipament, podrien ser de lliure accés, de rotació o de zona verda. El cost aproximat dels dos edificis seria d’entre 600.000 i 800.000 euros cadascun.

A banda d’aquests més de 800 aparcaments perifèrics, la formació política també creu que es podrien guanyar més aparcaments al centre i els barris reestructurant alguns carrers i optimitzant l’espai.

Un tramvia per l’avinguda de l’Estatut
A banda d’això, per millorar la mobilitat, VR creu que, amb la pacificació de l’avinguda de l’Estatut, es podria estudiar la implantació d’un tramvia amb un recorregut de 4 km, des de l’avinguda de les Olimpíades fins a la Renfe. Es tracta d’una proposta que Veïns per Rubí es planteja a mitjà o llarg termini.