Rubí es mobilitzarà contra les llistes d’espera a la sanitat

Imagen noticia
L’AUP denuncia l’alcaldessa i un regidor per presumpte tràfic d’influències i prevaricació en la contractació de la cap de Recursos Humans
9 de mayo de 2019
Imagen noticia
Habitatge i feminisme, les dues grans propostes de l’AUP pel jovent
11 de mayo de 2019

Rubí es mobilitzarà contra les llistes d’espera a la sanitat

Imagen noticia

La plataforma Rubí Sanitat i el Moviment per a unes Pensions Dignes de Rubí han convocat una manifestació per dimarts vinent 14 de maig per protestar contra les llargues llistes d’espera tant en l’atenció primària com en l’atenció especialitzada a la sanitat pública i exigir solucions. La mobilització, que s’iniciarà un cop finalitzada l’assemblea que cada dimarts a les 10.30 hores té lloc davant l’Ajuntament, sortirà des de la plaça Pere Aguilera i finalitzarà davant la Mútua de Terrassa a Rubí, on es llegirà un manifest elaborat per Rubí Sanitat.

La convocatòria s’emmarca en la campanya general contra les llistes d’espera a la sanitat pública, que a la comarca se centralitza a Terrassa, amb una concentració davant l’Hospital Mútua de Terrassa el dilluns 13 de maig a les 11 hores. Tant Rubí Sanitat com el Moviment per a unes Pensions Dignes de Rubí esperen que siguin molts els i les ciutadanes que se sumin a la mobilització.