Xavi Mas presenta ‘Confesiones del banquillo’, un recull d’entrevistes a menors estrangers tutelats

línia alta tensió
L’Ajuntament demanarà un crèdit de 12 milions d’euros per impulsar noves inversions
30 de abril de 2021
torrent dels alous. mariona lópez
«L’egoisme ens pot salvar»
3 de mayo de 2021

Xavi Mas presenta ‘Confesiones del banquillo’, un recull d’entrevistes a menors estrangers tutelats

llibre xavi mas

L’Auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler acollirà dimecres vinent 5 de maig a les 18 h la presentació de Confesiones del banquillo, un llibre escrit pel rubinenc Xavi Mas, vinculat al Club Escola de Futbol Can Mir. L’obra és un relat en forma d’entrevistes als nois menors estrangers tutelats de la nostra ciutat, que pretén commoure consciències i apropar-nos als motius que van obligar aquests joves a deixar la seva família i la seva terra per iniciar una dura travessia fins al nostre país i intentar començar una nova vida en una societat on no sempre és positiva la seva acollida.

Segons explica Jordi Peiró, president del CEF Can Mir, en el pròleg del llibre, Confesiones del banquillo és un relat cru i realista, impactant emocionalment per moments, crític amb una societat acomodada que gira la cara davant les injustícies que hem propiciat i que tolerem. Una narració que pretén deixar empremta i contribuir a crear consciència, que posa de manifest la bondat i també les misèries de l’ésser humà.

Peiró destaca de Xavi Mas la seva gran aportació al projecte col·lectiu i solidari del CEF Can Mir, que des de fa un lustre treballa per la integració i la inclusió a través de l’esport i porta a terme diversos projectes solidaris.