Xavier Suárez i Mila Molist guanyen el concurs de màscares de Carnaval

Victòria molt clara del PSC a Rubí en les eleccions al Parlament de Catalunya
14 de febrero de 2021
Tres entitats impulsen un voluntariat ambiental per recuperar l’entorn natural
16 de febrero de 2021

Xavier Suárez i Mila Molist guanyen el concurs de màscares de Carnaval

‘La cultura no es deixa trepitjar’ és la máscara guanyadora del concurs. / Ajuntament-Localpres

L’Escola d’Art i Disseny de Rubí (edRa) organitza cada any el concurs de màscares de Carnaval, que enguany ha arribat a la 34a edició. Aquest any, a més, ha estat una de les poques activitats relacionades amb el Carnestoltes que s’ha pogut realitzar a Rubí i s’ha fet de forma virtual.  

El jurat del concurs va fer públic el dijous que el guanyador del certamen en la categoria adulta ha estat per Xavier Suárez, amb una màscara titulada La cultura no es deixa trepitjar. L’accèssit se l’ha endut Rosa Roselló amb l’obra Careta Virus. En la categoria d’entre 10 i 15 anys, la guanyadora ha estat Mila Molist, que ha presentat una màscara digital. L’accèssit ha estat per Lucía Andrés, per la màscara Dimoni amb flors. Pel que fa als infants de 4 a 9 anys que han participat, rebran un obsequi en reconeixement al seu treball. En total han participat al certamen 119 persones.  

concurs de mascares de carnaval
Màscara de Mila Molist, guardadora infantil del concurs. / Ajuntament-Localpres

En la lectura del veredicte va ser-hi present l’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, que va agrair als participants del concurs haver mantingut viva la tradició de les màscares per Carnestoltes: “Heu mantingut viu el concurs, l’exposició i l’esperit del Carnaval. Moltes felicitats i, en nom de la ciutat, moltes gràcies”.