A la tardor s’aprovarà l’Agenda Urbana, que pretén avançar cap a la sostenibilitat

L’AV del Mercat critica que l’Ajuntament no tregui les jardineres de la plaça ni els cedeixi un local per les festes
20 de mayo de 2022
casalxou
Emotiu homenatge a Albert Bové de l’Associació de la Gent Gran
20 de mayo de 2022

A la tardor s’aprovarà l’Agenda Urbana, que pretén avançar cap a la sostenibilitat

Redacció

L’Ajuntament de Rubí ha iniciat els treballs per tal de dotar el municipi d’una Agenda Urbana, un pla estratègic de desenvolupament per fer la ciutat més sostenible en consonància amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible impulsat per les Nacions Unides. “L’Agenda Urbana és un compromís compartit per fer polítiques de sostenibilitat, socials i econòmiques per seguir transformant la ciutat”, ha explicat l’alcaldessa, Ana M. Martínez.

Abans de l’estiu es farà una jornada participativa amb tots els grups municipals i després de les vacances el procés s’obrirà a la resta de ciutadania a través de l’aplicatiu digital Rubí Participa. La intenció del govern és que el document es pugui aprovar aquesta tardor. 

Segons ha explicat Martínez, l’Agenda Urbana proposarà una “ciutat més humana, amb menys presència del cotxe privat, menys emissions, millores en el transport urbà i potenciant el comerç de proximitat”. També caldrà avançar “cap a una indústria més neta, perquè ser una ciutat industrial no és incompatible amb tenir una ciutat més sostenible”, ha subratllat la màxima responsable municipal.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES