A partir del 10 de maig es podran sol·licitar els ajuts de menjador escolar

horitzó futbol
Valuós empat de l’Horitzó-Can Mir B contra el Mollet B
4 de mayo de 2021
Torna el teatre al Casal Popular amb l’espectacle ‘El dubte’
4 de mayo de 2021

A partir del 10 de maig es podran sol·licitar els ajuts de menjador escolar

Les famílies que vulguin rebre un ajut de menjador escolar durant el curs 2021-2022 podran fer la seva sol·licitud entre el 10 i el 28 de maig. La petició s’haurà de fer de forma preferent de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament.

Els ajuts de menjador escolar s’adrecen als alumnes de centres d’ensenyament obligatori i de segon cicle d’educació infantil i cobreixen entre el 70% i el 100% del preu del servei, en funció del llindar de renda de la unitat familiar. Inicialment, les beques les atorga el Departament d’Educació a través del Consell Comarcal del Vallès Occidental, tot i que en alguns casos l’Ajuntament complementa els ajuts parcials amb recursos propis per tal de garantir a aquestes famílies una cobertura total.

Per poder presentar les sol·licituds de forma telemàtica, cal disposar de certificat electrònic, ja sigui idCAT o eDNI, o estar donats d’alta al servei idCAT mòbil, una gestió que es pot completar de forma immediata a través d’Internet.

Per acompanyar la ciutadania que tingui dificultats en la realització del tràmit de forma telemàtica, l’Ajuntament posarà a la seva disposició un servei de suport. Les persones que necessitin rebre aquest assessorament podran demanar cita prèvia del 10 al 14 de maig trucant al 93 588 70 00 (extensió 4114) o bé enviant un correu electrònic a bequesmenjador@ajrubi.cat.

Del 24 al 28 de maig, les famílies que no hagin pogut fer el tràmit de manera telemàtica tindran la possibilitat de lliurar la sol·licitud presencialment a la seva escola.

L’any passat, corresponent al curs 2020-2021, es van rebre 1.453 sol·licituds d’ajuts de menjador.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *