Torna el teatre al Casal Popular amb l’espectacle ‘El dubte’

beques menjador
A partir del 10 de maig es podran sol·licitar els ajuts de menjador escolar
4 de maig de 2021
camp de golf. cabús
La plataforma Reconvertim el parc de golf proposa dedicar la major part del territori a usos forestals i agrícoles
4 de maig de 2021

Torna el teatre al Casal Popular amb l’espectacle ‘El dubte’

El Casal Popular torna a obrir les seves portes el 16 de maig a les 18 h per acollir l’espectacle teatral El dubte. Es tracta d’una obra del Quadre Escènic Santa Creu de Terrassa dirigit per José Luis Moya i amb la interpretació de Gemma Terés, Mercè Coll, Aurelio Rodríguez i Marta Espachs.

El dubte és una interpretació d’un text de JP Shanley, que relata la història d’una escola del Bronx, a la ciutat de Nova York dels anys 60. Se centra en la història d’un mestre i sacerdot que intenta canviar les estrictes normes del centre, buscant una obertura que fora de les parets del centre fa anys que ha arribat. La seva relació massa propera a un alumne aixeca les suspicàcies d’una monja i s’inicia una lluita ferotge entre tots dos. El muntatge gira al voltant de la feblesa de les pròpies conviccions i fins a on estem disposats a arribar per aconseguir els nostres objectius.

L’aforament de l’espectacle és limitat i les entrades tenen un cost de 8 euros. Es poden comprar a través del web casalpopular.org o bé el mateix dia a la taquilla del Casal Popular.

Deixa un comentari