A presó un rubinenc que traficava amb cocaïna al seu pis del centre de la ciutat

juan segarra
Juan Segarra aconsegueix la plata en el Campionat d’Espanya Màster de martell pesat
2 de marzo de 2021
El Castell arrenca la nova temporada expositiva amb una mostra de Pere Català i Pic
2 de marzo de 2021

A presó un rubinenc que traficava amb cocaïna al seu pis del centre de la ciutat

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 44 anys, veí de Rubí i de nacionalitat marroquina, per un delicte contra la salut pública. L’arrestat presumptament venia cocaïna al seu domicili i al voltant.

La investigació es va iniciar perquè es van rebre nombroses trucades al 112 alertant que s’estava venent cocaïna al centre de Rubí. El grup de fures dels Mossos d’Esquadra, juntament amb la Unitat d’Investigació van iniciar gestions policials per la zona al novembre i van poder relacionar un home, veí d’un pis al passatge Llobateras, amb la venda de la droga.

La investigació va determinar que l’home rebia múltiples visites tant al seu pis com als voltants i que les transaccions es feien ràpidament. A més, el detingut prenia mesures de control per evitar ser detectat, ja que buscava espais discrets i controlava i vigilava l’entorn constantment.

El 25 de febrer es va dur a terme una entrada i perquisició al domicili i es va procedir a la seva detenció. Es van localitzar 41.405 euros en efectiu i 814 grams de cocaïna, repartida en tres paquets i amagada en un dels vehicles de l’investigat. També es van localitzar joies, dos patinets elèctrics, plàstics per embolicar les dosis i una balança de precisió.

El detingut va passar a disposició judicial el 27 de febrer i el jutge va determinar el seu ingrés a presó. Segons els Mossos d’Esquadra, la venda de droga era l’únic ingrés que tenia el detingut.

tràfic