Accés lliure per veure els Reis un cop finalitzada l’arribada de Ses Majestats

El Sènior Femení del CN Rubí es classifica per la Copa de la Reina
5 de enero de 2022
El Rubí d’abans: ‘La Llana’, la primera fàbrica de Rubí
5 de enero de 2022

Accés lliure per veure els Reis un cop finalitzada l’arribada de Ses Majestats

Redacció

L’Ajuntament de Rubí va anunciar fa uns dies que suspenia la Cavalcada de Reis i en el seu lloc ha organitzat un espectacle al Castell. La clàssica arribada de reis es farà amb aforament restringit en tres passis diferents i totes les entrades estan esgotades.

Un cop acabi la triple arribada de Ses Majestats, al voltant de les 19.15 h, està previst que durant dues hores els infants de Rubí puguin veure els Reis d’Orient de prop. La proposta organitzada consisteix en un recorregut màgic en què els infants i les famílies podran completar un itinerari per veure els diferents elements de la Cavalcada. Aquesta és la fórmula que ha trobat el consistori per tal que tots els infants puguin veure de prop els Reis d’una forma segura.

L’activitat es farà d’una forma molt similar a com s’ha fet amb el Campament dels Reis durant aquests dies i que ha tingut una gran acollida entre la ciutadania rubinenca. L’escenari tornarà a ser el Parc del Castell i les famílies podran veure de prop els diversos elements que formen part de la Cavalcada, però de forma estàtica.

El Campament dels Reis d’Orient ha tingut una gran acollida. / Ajuntament-Lali Puig

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *