Més de 2.000 de persones passen pel Campament dels Reis ubicat al Castell

Interior es compromet a incrementar el nombre de Mossos d’Esquadra a Rubí
3 de enero de 2022
La Generalitat prorroga les mesures restrictives fins al 21 de gener
4 de enero de 2022

Més de 2.000 de persones passen pel Campament dels Reis ubicat al Castell

Més de 2.000 de persones han passat pel Campament dels Reis des que va obrir les seves portes, aquest diumenge, al Parc del Castell. Per segon any consecutiu, el Mag Rubisenc ha obert les portes de la seva llar perquè els infants rubinencs puguin viure de prop els preparatius de l’arribada dels Reis d’Orient. 

Es tracta d’un espai d’accés lliure que estarà obert fins al 4 de gener i que consisteix en un recorregut continu per un circuit de sentit únic amb diferents punts d’interès: el camí de l’artesania, el petit laboratori del Mag Rubisenc, les estances reials i el carilló de Reis. 

Durant la passejada, els visitants tenen l’oportunitat de conèixer una gran diversitat de personatges: artesans que mostren les seves habilitats a l’Arborètum, l’elefant Bòjum de Les Anades d’Olla, que rep els xumets dels més petits, la fada Vinyet, que posa a dormir els tions fins al següent Nadal, el Mag Rubisenc, encarregat de guiar el camí de Ses Majestats, i la Cartera Reial, que recull les peticions dels infants per a Melcior, Gaspar i Baltasar.

Al Campament també hi ha un arbre dels desitjos, on es poden deixar missatges personals i participar en el sorteig per participar en l’espectacle de l’arribada dels Reis d’Orient. També hi ha música i animació itinerant. 

Fins al moment, no s’han registrat cues, ja que el fet que sigui una activitat dinàmica afavoreix la participació sense llargues esperes: “Quan vam programar les activitats de Nadal, la idea era, per davant de tot, que fossin activitats segures i això és el que hem intentat. Per segon any, aquest Campament és el preludi de Ses Majestats, que arribaran el 5 de gener”, ha explicat l’alcaldessa, Ana M. Martínez. 

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES