Activitats a favor de La Marató de TV3 del CEB i l’Estatut

Imagen noticia
Alumnes del Pau Casals participen a un festival de filosofia
28 de noviembre de 2019
Imagen noticia
Fridays for Future protesta contra el consumisme massiu en la seva primera manifestació a Rubí
2 de diciembre de 2019

Activitats a favor de La Marató de TV3 del CEB i l’Estatut

Imagen noticia

L’institut L’Estatut organitza aquest dissabte una jornada solidària amb La Marató de TV3, que aquest any està destinada a la recerca de les malalties minoritàries. Les activitats començaran a les 11 hores i fins a les 14 hores i hi haurà diverses activitats, com ara una batucada, una mostra de cultura popular amb taller de gegants i castells, una ballada de swing, rifa de productes, actuació de DJ del centre educatiu i entrevistes a persones que pateixen malalties minoritàries i metges que les tracten.

D’altra banda, el CEB Sant Jordi organitza també una jornada benèfica amb el mateix objectiu, recaptar fons per La Marató. Serà el diumenge, coincidint amb els partits de l’entitat al pavelló de l’Escola Montserrat. A les 16 hores està previst el partit entre el Premini Masculí Blau i el CB Mollet i el Mini Femení contra l’Escola Pia de Terrassa. A les 17.30 hores, el Sènior Masculí s’enfrontarà al CB Alpicat B. I a les 19 hores, jugaran el Premini Masculí Vermell contra el Creu Alta Sabadell i el Mini Masculí Blanc contra el CB l’Ametlla Blau.

Per cada punt anotat del CEB Sant Jordi en aquests partits, el club donarà 1 euros a La Marató. Durant tota la tarda, hi haurà servei de bar, amb la col·laboració de Top Pizza i Bodega Rosàs, el benefici del qual anirà a parar també a La Marató.