Actuació per reordenar les zones verdes dels Nius

Imagen noticia
Horari especial al cementiri per la festivitat de Tot Sants
16 de octubre de 2019
Manifest
18 de octubre de 2019

Actuació per reordenar les zones verdes dels Nius

Imagen noticia

En els propers dies està previst que l’Ajuntament iniciï el projecte d’arranjament de les zones verdes del Sector H, a la zona també coneguda com Els Nius. Es tracta d’uns treballs que han de servir per reordenar, adequar i reparar diferents àmbits d’enjardinat i accessos per a vianants que travessen i envolten aquesta urbanització. L’actuació tindrà una durada aproximada de sis mesos i compta amb un pressupost de 267.281,84 euros.

Les actuacions es realitzaran a les escales entre els carrers Biscaia i Zamora, a la zona d’estada i jocs, als accessos al turó, a les escales entre els carrers Guipúscoa i Palència, al camí envoltant a l’extrem est, al carreró adjacent al carrer Palència i a la petita rotonda entre els carrers Zamora i Biscaia.

El projecte, que afecta una superfícia de prop de 7.500 m2, incorpora elements per millorar tant la relació amb l’entorn com la circulació dels vianants.

Mentre s’executin els treballs, no quedarà afectada la circulació de vehicles. En canvi, la mobilitat de vianants si es veurà limitada, ja que hi haurà dos trams d’escales per les quals no es podrà passar, les que connecten els carrers Biscaia i Zamora i Guipúscoa amb Palència.