Actuacions de millora al camp de futbol del 25 de Setembre

Imagen noticia
Concert de Chino & The BigBet Mercedes Moore
9 de octubre de 2019
Imagen noticia
Ordenances 2020: una altra oportunitat perduda
11 de octubre de 2019

Actuacions de millora al camp de futbol del 25 de Setembre

Imagen noticia

Ja ha arrencat la primera fase del projecte de millora del camp de futbol del 25 de Setembre. L’objectiu d’aquesta actuació és dotar aquesta instal·lació esportiva d’un nou edifici que aglutini els diferents serveis existents, que ara s’ubiquen en mòduls prefabricats.

Segons ha informat el consistori, la primera fase dels treballs, inclosa al Pla d’inversions financerament sostenible (PIFS), consisteix a traslladar els actuals mòduls que acullen els vestidors, els lavabos i el servei de bar a una altra zona del camp.

Això permetrà alliberar l’espai que ocupen actualment, on en un futur s’hi construirà el nou edifici, i a la vegada garantirà el correcte funcionament de les activitats actuals del camp.

El consistori ha apuntat que la nova construcció, a banda dels serveis existents, també acollirà una zona de gimnàs per complementar els entrenaments del club, així com un local social per a servei de l’Associació de Veïns del Vint-i-cinc de Setembre.

Prèviament al trasllat dels mòduls, ara s’ha començat a realitzar una plataforma sobre el talús on s’ubicaran aquestes estructures de manera provisional, amb l’objectiu de regularitzar el perímetre del camp i habilitar aquest espai eventual.

Les obres, que duu a terme l’empresa Iberland, Inmuebles y Reformas SL per un import total de 181.765,93 euros, tenen un termini d’execució d’uns tres mesos.