Comencen les obres de cobriment de les pistes de petanca de Cova Solera

Imagen noticia
Concert de Chino & The BigBet Mercedes Moore
9 de octubre de 2019
Imagen noticia
Ordenances 2020: una altra oportunitat perduda
11 de octubre de 2019

Comencen les obres de cobriment de les pistes de petanca de Cova Solera

Imagen noticia

L’Ajuntament ha iniciat aquest dilluns les obres de cobriment d’una part de les pistes de petanca de Cova Solera. Segons el consistori, el projecte respon a una demanda històrica de la Unió Petanca Les Torres i consisteix a tapar la zona anterior del local social amb una coberta tèxtil, tipus volta, amb tancaments laterals. Les façanes de la nova estructura disposaran de lones corredisses que es podran plegar sobre els pilars, de manera que l’espai podrà ser obert o tancat a voluntat de les persones usuàries.

Amb aquesta actuació, l’espai es redistribuirà i es guanyaran dues pistes noves on ara n’hi ha vuit. Així doncs, el conjunt de la instal·lació passarà a tenir una trentena d’espais de joc, deu dels quals estaran coberts.

Un cop finalitzades les obres, les pistes de petanca de Cova Solera seran una de les poques pistes cobertes que hi ha a Catalunya, com les d’Avinyonet de Puigventós o Sant Feliu de Guíxols. Això possibilitarà que s’hi puguin celebrar competicions malgrat les inclemències meteorològiques i, per tant, augmentarà les opcions perquè Rubí aculli esdeveniments rellevants dins d’aquest esport.

Els treballs, inclosos al Pla d’inversions financerament sostenibles (PIFS), tenen una durada prevista de tres mesos i van a càrrec de l’empresa B28 Construccions, S.L. El seu pressupost d’execució és de 253.956,34 euros.