Font del Ferro incorpora dos usuaris al Servei d’Atenció Diürna

Imagen noticia
Concert de Chino & The BigBet Mercedes Moore
9 de octubre de 2019
Imagen noticia
Ordenances 2020: una altra oportunitat perduda
11 de octubre de 2019

Font del Ferro incorpora dos usuaris al Servei d’Atenció Diürna

Imagen noticia

Els Serveis d’Atenció Diürna de l’empresa municipal Font del Ferro han incorporat dos nous usuaris provinents del Centre d’Educació Especial de Ca n’Oriol i del Centre de Formació i Treball Flor de Maig de Cerdanyola.

Durant el mes de juliol, els dos usuaris van passar per un procés d’acollida i pràctiques que van culminar al setembre amb la seva incorporació definitiva en un cas al Servei Ocupacional d’Inserció (SOI), i en l’altre al Servei de Teràpia Ocupacional (STO).

El SOI és un recurs adreçat a aquelles persones amb discapacitat intel·lectual que, tot i que tenen aptituds laborals i productives, encara no es poden incorporar als centres especials de treball per la manca de formació laboral o d’oferta de treball. Les vuit persones usuàries del SOI no tenen contracte laboral ni perceben salari.

Pel que fa al STO, pretén la integració de les persones amb discapacitat intel·lectual que no poden incorporar-se al sistema de treball ordinari. A través de tallers i activitats es treballen aspectes relacionats amb el seu benestar emocional, físic i material. Font del Ferro acull 14 persones al STO ordinari i quatre al STO amb auxiliar.

A banda, Font del Ferro és també un Centre Especial de Treball que dona feina a 18 persones amb algun tipus de discapacitat intel·lectual.

Alumna en pràctiques
A banda, Font del Ferro ha rebut aquest mes una nova estudiant en pràctiques dins del programa Eurodissea, que impulsa l’Assemblea de les Regions d’Europa. La jove, que prové de Bèlgica, s’ha incorporat als Serveis d’Atenció Diürna.