Ajornat l’homenatge a les víctimes del coronavirus que s’havia de fer el 24 de juliol

Imagen noticia
L’Ingrés Mínim Vital ja es pot sol·licitar a la Seguretat Social
15 de julio de 2020
Imagen noticia
Rubí comptarà amb una Escola d’Hostaleria ubicada a la segona planta del Mercat
20 de julio de 2020

Ajornat l’homenatge a les víctimes del coronavirus que s’havia de fer el 24 de juliol

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí ha decidit ajornar l’acte d’homenatge i record a les víctimes de la Covid-19 que havia de tenir lloc el proper divendres 24 de juliol a l’amfiteatre del Castell. Atenent a les indicacions de les autoritats sanitàries i, davant les xifres d’afectació del coronavirus a l’àrea metropolitana, el Consistori ha considerat prudent posposar la trobada fins després de l’estiu.

Aquest s’ha concebut com un acte en memòria de les víctimes i en suport a les seves famílies, però també com un agraïment a les persones que han treballat durant la crisi sanitària i als serveis essencials que han estat a primera línia durant l’estat d’alarma, especialment els i les professionals del sector sanitari. L’homenatge del dia 24 de juliol havia d’incloure testimonis, la projecció d’un audiovisual en record dels veïns i veïnes que no han pogut superar la malaltia, el descobriment d’una placa commemorativa i una ofrena floral.

L’Ajuntament es posarà en contacte amb totes aquelles persones que ja havien comunicat la seva assistència a l’esdeveniment. La intenció del Consistori és poder programar l’acte més endavant, després de l\’estiu, seguint en tot moment les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *