Ajornat l’homenatge a les víctimes del coronavirus que s’havia de fer el 24 de juliol

Imagen noticia
L’Ingrés Mínim Vital ja es pot sol·licitar a la Seguretat Social
15 de julio de 2020
Imagen noticia
Rubí comptarà amb una Escola d’Hostaleria ubicada a la segona planta del Mercat
20 de julio de 2020

Ajornat l’homenatge a les víctimes del coronavirus que s’havia de fer el 24 de juliol

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí ha decidit ajornar l’acte d’homenatge i record a les víctimes de la Covid-19 que havia de tenir lloc el proper divendres 24 de juliol a l’amfiteatre del Castell. Atenent a les indicacions de les autoritats sanitàries i, davant les xifres d’afectació del coronavirus a l’àrea metropolitana, el Consistori ha considerat prudent posposar la trobada fins després de l’estiu.

Aquest s’ha concebut com un acte en memòria de les víctimes i en suport a les seves famílies, però també com un agraïment a les persones que han treballat durant la crisi sanitària i als serveis essencials que han estat a primera línia durant l’estat d’alarma, especialment els i les professionals del sector sanitari. L’homenatge del dia 24 de juliol havia d’incloure testimonis, la projecció d’un audiovisual en record dels veïns i veïnes que no han pogut superar la malaltia, el descobriment d’una placa commemorativa i una ofrena floral.

L’Ajuntament es posarà en contacte amb totes aquelles persones que ja havien comunicat la seva assistència a l’esdeveniment. La intenció del Consistori és poder programar l’acte més endavant, després de l\’estiu, seguint en tot moment les recomanacions de les autoritats sanitàries.