Música, teatre, cinema i activitats familiars, la proposta cultural per aquest estiu

Imagen noticia
L’Ingrés Mínim Vital ja es pot sol·licitar a la Seguretat Social
15 de julio de 2020
Imagen noticia
Rubí comptarà amb una Escola d’Hostaleria ubicada a la segona planta del Mercat
20 de julio de 2020

Música, teatre, cinema i activitats familiars, la proposta cultural per aquest estiu

Imagen noticia

El consistori ha fet pública la programació cultural que ha preparat per als mesos de juliol i agost. Música, teatre, cinema i activitats familiars conformen la proposta de l’Ajuntament per amenitzar un estiu atípic marcat pels efectes de la covid-19.

Les activitats d’estiu s’estructuren en diversos blocs. El cicle envelaRts hi tindrà un gran protagonisme amb un total de 16 espectacles programats que inclouen concerts i arts escèniques. En l’apartat musical, la proposta va arrencar divendres passat amb una actuació a càrrec del cantautor rubinenc Roger Margarit encara sense públic però que es va poder seguir en streming.

El cicle continuarà amb els concerts, ja amb públic presencial, de Cosmic Lala i Laia Alsina (24 de juliol, plaça del Celler), Javier Gil i Pemi Rovirosa (31 de juliol, parc de La Serreta), Made in Black (7 d’agost, Centre Cívic de Can Fatjó), Veil (14 d’agost, amfiteatre del parc del Castell), Pep’s Show Boys (21 d’agost, parc de La Serreta) i Quantum Blues (28 d’agost, parc de la Pau i la Natura). Totes aquestes actuacions musicals també es podran seguir en directe per la pàgina de Facebook de l’Ajuntament.

Teatre
També en el marc d’EnvelaRts, s’han programat diverses propostes escèniques inicialment previstes dins la programació del festival Teatre sense Teatre. Així, dissabte passat es va posar en escena el muntatge ‘Somnis de sorra’ a la plaça de Ca n’Oriol.

El proper espectacle serà ‘Be god is’, que es representarà aquest dissabte al pati de l’Escola Pau Casals, mentre que els següents seran ‘La gallina dels ous d’or’ (25 de juliol, plaça del Celler), ‘Babo Royal’ (1 d’agost, parc de La Serreta), ‘Set up’ (8 d’agost, Centre Cívic de Can Fatjó), ‘Quan no tocàvem de peus a terra’ (15 d’agost, amfiteatre del parc del Castell), ‘Antipasti’ (22 d’agost, parc de La Serreta), ‘The incredible box’ (29 de juliol, parc de la Pau i la Natura) i l’espectacle itinerant ‘Les pompiers’ de la Cia. La Tal, que es podrà veure tots els divendres i dissabtes entre el 3 de juliol i el 29 d’agost pels carrers dels barris on es desenvolupin les activitats.

Tots els espectacles del cicle envelaRts són gratuïts, aptes per a tots els públics i amb aforament limitat. Les entrades es podran reservar a https://teatrelasalarubi.koobin.cat o bé a la taquilla ubicada a cada espai el dia de l’actuació.

Cinema a la fresca
Un altre eix important de la programació d’estiu serà el cinema a la fresca, que tindrà com a principal epicentre l’amfiteatre del Castell però que també es podrà gaudir als barris. El primer passi de cinema a la fresca va ser diumenge passat, amb el film ‘Malèfica: mestra del mal’ a la plaça de Ca n’Oriol. Les següents projeccions seran ‘Abominable’ (19 de juliol, Escola Pau Casals), ‘Dolor y gloria’ (26 de juliol, amfiteatre del parc del Castell), ‘Érase una vez en… Hollywood’ (2 d’agost, amfiteatre del parc del Castell), ‘Dirty Dancing’ (2 d’agost, parc de La Serreta), ‘Adú’ (9 d’agost, amfiteatre del parc del Castell) amb la col·laboració de Rubí Acull, ‘Mientras dure la guerra’ (16 d’agost, amfiteatre del parc del Castell), ‘Vacaciones en Roma’ (23 d’agost, amfiteatre del parc del Castell), ‘Tiburón’ (23 d’agost, amfiteatre del parc del Castell) i ‘Joker’ (30 d’agost, parc de la Pau i la Natura).

En aquest cas, les sessions també són gratuïtes però l’aforament limitat, per la qual cosa cal adquirir les entrades a https://teatrelasalarubi.koobin.cat o bé a la taquilla ubicada a cada espai el dia de l’actuació.

Mesures de seguretat
Tenint en compte la situació generada per la covid-19, s’han establert diverses mesures de seguretat: totes les activitats requeriran reserva d’entrada o d’inscripció prèvia, les persones assistents hauran d’emplenar un formulari de declaració responsable afirmant que no presenten símptomes i serà obligatori l’ús de mascaretes i el manteniment de la distància interpersonal (1,5 m). L’Ajuntament, a més, posarà a disposició dels espectadors dispensadors de gel hidroalcohòlic.