Anna Grau (Cs): “En situacions d’emergència, els acords entre partits no són excusa per deixar d’ajudar la població”

cal met lleó
Torna a cremar la casa històrica Cal Met Lleó
7 de mayo de 2021
angels ponsa espona
La Generalitat i l’Ajuntament acorden col·laborar en l’àmbit de la cultura
10 de mayo de 2021

Anna Grau (Cs): “En situacions d’emergència, els acords entre partits no són excusa per deixar d’ajudar la població”

La diputada de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Anna Grau, ha visitat aquest diumenge Rubí per acompanyar a la secció local del partit en una carpa informativa instal·lada a la rambla del Ferrocarril. Des del partit defensen que ara més que mai s’han de solucionar els problemes de la gent: “Mentre alguns es barallen pel fantasmal Consell de la República i per veure qui tutela a qui”, en referència a les desavinences entre  ERC, Junts i la CUP per la formació del govern de la Generalitat de Catalunya.

Grau s’ha mostrat preocupada pel fet que a Rubí s’hagi quadruplicat el nombre de famílies que demanen aliments a entitats privades sense ànim de lucre. “És un escàndol que l’Ajuntament governat per forces progressistes prefereixi gastar-se els diners en la il·luminació de Nadal abans que en ajudar les famílies que ho necessiten”, ha sentenciat la periodista i escriptora catalana.

Des de Ciutadans defensen que falta molta transparència i reassignació de recursos a nivell local per donar ajudes als autònoms, la gent que no ha pogut obrir un negoci, tota la gent que ha hagut de tancar i els que no han rebut ajudes directes durant la pandèmia, que s’haurien de considerar “indemnitzacions”. La diputada del Parlament de Catalunya considera que els ciutadans que paguen impostos pateixen molt per pagar-los i reben molt poc a canvi i que els polítics han d’arribar a totes les famílies que ho necessitin. “En situacions d’emergència, els acords entre partits no són excusa per deixar d’ajudar a la població”, afirma Grau.

Sobre el futur del partit de Ciutadans davant la davallada de vots a les eleccions autonòmiques de Catalunya i Madrid d’aquest any, Grau afirma que “el 14-F i el 4-M no es va acabar el món i que Ciutadans segueix endavant”. La periodista opina que els vots de Ciutadans més que perduts estan adormits pel cansament de la pandèmia i la política, l’abstenció o la por a la pèrdua del vot. “A la gent se li va vendre un suposat vot útil per part del PSC de Salvador Illa, que no ha solucionat res. L’autèntic vot útil és el que expressa el teu sentiment, el que tu vols que passi”, sentencia Grau.

La diputada catalana opina que Ciutadans a Catalunya és una força molt cohesionada i que estan acostumats a treballar en circumstàncies difícils, per la qual cosa pensen que els fa un partit adequat per actuar en un moment com aquest. “Estic convençuda que, a partir d’ara, hi haurà un retrobament de Ciutadans amb els votants, perquè no ens podem permetre el contrari, ni nosaltres ni la gent que ho està passant tan malament”, afirma Grau.