Aragonès defensa el canvi a un govern local republicà amb la candidatura de Xavier Corbera (ERC)

intoxicació
Una trentena de persones afectades per una intoxicació alimentària en una festa privada a Rubí
15 de mayo de 2022
fira cervesa
Exitós retorn de la Fira de la cervesa artesanal i el formatge després de dos anys d’absència
16 de mayo de 2022

Aragonès defensa el canvi a un govern local republicà amb la candidatura de Xavier Corbera (ERC)

Redacció

En un acte de suport a Xavier Corbera, candidat d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a l’alcaldia de Rubí, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha defensat “un govern del canvi republicà” a Rubí encapçalat per l’alcaldable republicà. La plaça de la Nova Estació ha estat escenari d’aquest acte, que va tenir lloc dissabte a la tarda i ha comptat amb un centenar d’assistents.

Pere Aragonès ha afirmat que la ciutat necessita un alcalde que estigui al seu costat, que treballi amb l’ambició necessària i voluntat de transformació. “Després de 20 anys d’un govern d’un mateix color, toca una sacsejada. Perqué és l’única manera de fer els canvis que no s’han produït en els últims 20 anys”, ha assenyalat, afegint que la ciutat “un canvi d’orientació en les polítiques per tornar a posar a Rubí al mapa del país.

Durant la seva intervenció, Aragonès ha donat esperances pel retorn d’un alcalde republicà a Rubí que agafi el relleu de Pere Aguilera, 80 anys després del seu mandat al govern municipal.

Sense cap referència al procés independentista, el president de la Generalitat ha defensat el projecte d’ERC per al país i per Rubí, un projecte que, segons Aragonès, pensa en la ciutat, en el país sencer i en tota la ciutadania, independentment del seu origen i llengua. Pere Aragonès ha defensat la reindustrialització verda i digital de la ciutat, uns serveis públics de qualitat que garanteixin la igualtat d’oportunitats i un canvi de model energètic basat en les renovables.

Per la seva banda, Xavier Corbera ha afirmat que Rubí necessita un canvi de rumb al seu govern: un alcalde que estigui “al costat de la gent, prenent decisions amb les persones en el centre, amb valors republicans, en defensa de la diversitat i del país”. Segons Corbera, Esquerra Republicana ha fet una aposta molt important per l’Àrea Metropolitana i Rubí és un lloc estratègic. 

Corbera serà el candidat d’ERC a les municipals de Rubí per segona vegada, després d’estrenar-se a la campanya del 2019, quan van aconseguir un resultat històric a la ciutat, amb 7 regidors al consistori. 

El candidat d’ERC a Rubí considera que el seu partit és l’única alternativa possible a l’actual govern de la socialista Ana María Martínez, davant la possibilitat que el PSC pacti amb PP, Ciutadans o Vox. Tot i així, Corbera es mostra obert a arribar a un acord amb altres forces de l’oposició per liderar el canvi de govern a la ciutat. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *