Joan Puntí, escollit nou president de la secció local d’Esquerra a Rubí

manifestació lgtb. radio rubi
Manifestació contra l’homofòbia després de l’assassinat d’un jove homosexual a Galícia
6 de julio de 2021
ana m. martínez localpres
L’Ajuntament impulsa un programa d’activitats infantils durant l’estiu
7 de julio de 2021

Joan Puntí, escollit nou president de la secció local d’Esquerra a Rubí

Fotografia de la nova executiva d’ERC Rubí.

L’assemblea de la secció local d’Esquerra Republicana a Rubí ha escollit aquest dilluns els membres de la nova executiva. La trobada, que ha tingut lloc a l’Espai Cultural Francesc Alujas, ha aplegat els militants de la formació republicana que han escollit per unanimitat la candidatura encapçalada per Joan Puntí. El nou president, llicenciat en Filologia Anglo-germànica, professor i traductor literari, va formar part del grup municipal d’ERC com a regidor independent durant el mandat 2015-2019, després del qual es va fer militant.

La nova executiva, a més de Puntí, està formada per Jordi Codina (secretaria d’organització); Robert Masalias (secretaria de finances); Àngels Albalate, (secretaria d’imatge i comunicació); Ariadna Martín (secretaria de les dones); Montse Soler (secretaria de política municipal); Joan Batllori (secretaria de ciutadania); Laia Aliart (secretaria de transició ecològica); Moisés Pozo, Lídia Calvet i Ricard Abellán.

El nou president de l’agrupació d’ERC ha explicat que la intenció és continuar amb la línia de l’anterior presidenta i que “seguirem treballant amb els valors republicans perquè en Xavier Corbera sigui el futur alcalde de la ciutat”.

“El nostre model no és arribar a les institucions per col·locar-hi la nostra gent, sinó dur a terme les polítiques públiques necessàries per millorar la ciutat amb les persones més qualificades per fer-ho”, ha apuntat. També ha destacat la importància de les persones independents que formen part de l’actual grup municipal, ja que “ens permeten desmarcar-nos dels amiguismes i poder anar amb el cap ben alt sempre”.

L’assemblea de la secció local d’Esquerra Rubí ha servit també per retre un petit homenatge al recentment desaparegut Juli Sánchez per la seva vinculació i compromís amb la cultura i amb la ciutat de Rubí.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *