Arrenquen les obres de millora del camí escolar del Rivo Rubeo

expo comic st galderic
Exposicions i xerrades sobre còmics, grafitis i tatuatges, la prèvia de Sant Galderic
28 de septiembre de 2021
L’Ajuntament i Agbar renoven el conveni per combatre la pobresa energètica a famílies vulnerables
29 de septiembre de 2021

Arrenquen les obres de millora del camí escolar del Rivo Rubeo

Els treballs s’executaran a les voreres de l’avinguda Castellbisbal. /  Ajuntament de Rubí – Localpres

L’Ajuntament ha anunciat aquest dilluns l’inici de les obres de millora del camí escolar del Rivo Rubeo. L’actuació se centra a l’avinguda de Castellbisbal, on es faran diferents intervencions per millorar la seguretat dels vianants.

Les obres consistiran a anivellar i pavimentar diversos trams de vorera i alguns passos de vianants, fent-los accessibles i ampliar diferents trams de vorera. També es col·locarà senyalització vertical, i es desplaçarà una bateria de contenidors per tal que no obstaculitzin la visió dels vianants, tant per ser vistos pels conductors com per comprovar que poden travessar sense perill. 

Les diferents intervencions tenen un cost de 92.111,07 euros.

Als Pressupostos Participatius 2018, l’AFA de l’escola Rivo Rubeo va presentar una proposta per millorar l’accés a peu al centre educatiu, que va ser el segon projecte més votat per la ciutadania. Tot i així, es va haver de ser desestimada perquè superava la dotació econòmica prevista en aquella edició.

Segons l’alcaldessa, Ana M. Martínez, “per això vam adoptar el compromís de realitzar aquelles actuacions que facilitessin l’accessibilitat d’infants i famílies a l’escola des de l’avinguda de Castellbisbal, com a part del projecte de camins”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *