Arrenquen les votacions finals dels pressupostos participatius

Imagen noticia
Detingut un home per dos robatoris a Sant Cugat del Vallès i Rubí
25 de junio de 2018
Imagen noticia
L’Esbart Dansaire prepara un espectacle ple d’homenatges per Sant Pere
27 de junio de 2018

Arrenquen les votacions finals dels pressupostos participatius

Imagen noticia

Els pressupostos participatius entren a la fase final després que s’hagin analitzat, valorat i prioritzat totes les accions proposades per la ciutadania. En aquesta fase de votació, a més de la participació digital, els veïns que no disposin d’ordinador tindran la possibilitat d’emetre els seus vots a la plataforma Participa Rubí, a través de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC).

A l’apartat de votació final de propostes, hi apareixen els 17 projectes definitius, que s’han prioritzat a partir dels suports donats a la plataforma i dels debats a les sessions presencials.

A partir d’aquesta llista, les persones interessades a participar-hi han de votar tantes accions com desitgin sempre que entre totes no superin el pressupost total de 150.000 euros. Així, a l’hora de votar les propostes cal tenir en compte la dotació econòmica.

Les votacions ja es poden fer efectives, tant al web com a l’OAC, i el termini s’allarga fins al 15 de juliol. Per a fer les votacions de manera presencial, cal dirigir-se a l’OAC durant l’horari d’atenció al públic que és de dilluns a dijous de 8.30 a 14 hores i de 16 a 18.30 hores, els divendres i vigílies de festiu de 8.30 a 14 hores i, a partir del 2 de juliol serà de dilluns a divendres de 8 a 15 hores.