Blocs de formigó a Castellnou per evitar concentracions de vehicles per fer botellots

Inici de les obres a la xarxa d’abastament d’aigua potable a Can Vallhonrat
31 de enero de 2022
La presentació de la biografia de Pere Aguilera serà el 3 de febrer
31 de enero de 2022

Blocs de formigó a Castellnou per evitar concentracions de vehicles per fer botellots

Redacció

L’Ajuntament ha instal·lat un centenar de blocs de formigó tipus ‘new jersey’ a tres zones de Castellnou – Sector D que habitualment eren escenari de festes alcohòliques, fet que havia provocat reiterades queixes per part del veïnat. El Consistori ha optat per col·locar aquest tipus de mobiliari tàctic per evitar la concentració de vehicles en aquests punts i solucionar la problemàtica que originaven aquestes trobades.

Aquesta actuació es va proposar a una de les reunions de treball sectorials de la Taula d’urbanitzacions, concretament, a la relativa a temes de seguretat. En aquella trobada, celebrada a l’estiu, els i les representants de pràcticament totes les urbanitzacions es van mostrar preocupats pels ‘botellons’ que es realitzaven al voltant de les antigues piscines de Castellnou.

I és que aquestes trobades informals de persones a l’espai públic per consumir begudes alcohòliques a baix preu i socialitzar-se generaven problemes de convivència i molèsties al veïnat, especialment pel que fa al descans dels veïns i veïnes propers. A més, la concentració de vehicles circulant a gran velocitat també suposava un risc.

Així, per evitar l’aglomeració i l’estacionament de vehicles a la zona, a finals de desembre l’administració local va instal·lar un centenar de blocs de formigó.

El regidor responsable del Servei de Manteniment d’Urbanitzacions, Miguel Ángel Romero, ha fet una valoració positiva de la mesura. “De moment, aquesta mesura està sent efectiva, ja que no hem tornat a rebre queixes del veïnat en aquest sentit”, ha assegurat.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES