El CEF Can Mir i l’AD Castellnou compartiran equip federat de futbol sala

accions formatives
Més de 200 persones participen en la vintena d’accions formatives de Rubí Empresa
12 de agosto de 2021
programació crac
El CRAC ja té a punt la programació de cursos i tallers per la tardor
12 de agosto de 2021

El CEF Can Mir i l’AD Castellnou compartiran equip federat de futbol sala

El Club Escola de Futbol Can Mir i l’Asociación Deportiva Castellnou han arribat a un acord que marcarà el futur de les dues entitats. Aquest acord de col·laboració pretén sumar els esforços d’aquestes entitats històriques de les urbanitzacions, que durant 2021 compleixen 25 anys.


Com a primer acord, els dos clubs comptaran amb un equip de futbol sala al grup 2 de la Segona Catalana de la Federació Catalana de Futbol (FCF). En aquest sentit 12 jugadors i els tècnics corresponents, provinents de l’AD Castellnou, formaran part aquest equip i començaran les competicions al mes de setembre.


D’altra banda, s’incorporen als òrgans de direcció del CEF Can Mir, Juanjo Plaza, com a vicepresident segon i responsable de l’Àrea Esportiva, i Ivan Martín, el nou director esportiu que ha de preparar el Club per afrontar els reptes dels pròxims anys en el vessant esportiu i tècnic. Aquestes dues incorporacions van ser aprovades per l’Assemblea General del CEF Can Mir.


Una qüestió molt important que marca el futur del Can Mir és la incorporació de la disciplina de futbol sala dins les nostres activitats esportives. Fins al moment, únicament es realitzava futbol 7 i futbol 11, i amb aquesta nova disciplina donen resposta a la demanda de molts esportistes, creen un recurs pels jugadors que ja són de l’entitat, i reforcen tècnicament els equips de diversitat funcional de futbol sala que la propera temporada possiblement participaran en competicions oficials.

Representants dels dos clubs van arribar a l’acord. / Cedida