Bon paper dels equips de la Rubinenca en el Campionat de Catalunya d’equips d’edats

El sènior masculí del CNR cau per la mínima davant el Natació Terrassa
8 de noviembre de 2022
Marià Rosàs, gerent Bodega Rosàs
“Els Premis Vinari han ajudat molt a promocionar i divulgar els vins catalans”
8 de noviembre de 2022

Bon paper dels equips de la Rubinenca en el Campionat de Catalunya d’equips d’edats

Les joves promeses de la Rubinenca, en el Campionat de Catalunya d’equips d’edats. / Cedida

Redacció

L’Agrupació d’Escacs la Rubinenca va participar amb tres equips en el Campionat de Catalunya d’equips d’edats, disputat el passat cap de setmana a Lloret de Mar. El conjunt Sub14, format per Daniel Serrano, Joan Vilarasau, René Laplace i Lourdes Martínez, va confirmar el seu bon lloc i va acabar al setè lloc final.


Els infants del Sub10 i Sub12 van competir junts a la categoria S12. L’equip va estar format per Jan Fernández, Gerard Vela, Oriol Salva, Daniel Pascuas, Eric Jiménez i Abel Santos, que van aconseguir una meritòria vuitena plaça. Finalment, l’equip Sub8 va formar amb els germans Gonzalo i Javier Gaspar de Valenzuela i la Martina Vela. Tots tres van continuar la seva tasca de formació i es van veure avanços significatius en el seu joc.


I Obert de Tardor
Divendres passat es va disputar la sisena ronda de l’Obert de Tardor. F. Fernández Aguilar és el primer classificat amb 5,5 punts; Gregorio Santamaria és segon amb 5 punts, i darrere se siuta un grup de cinc jugadors amb 4,5 punts. En aquest grup hi ha els jugadors locals Josep M. Fortes i Antoni Muñoz.


Obert de Cerdanyola
Jan Fernández, de la Rubinenca, va guanyar la seva partida de la cinquena ronda d’aquest torneig i continua al grupet capdavanter del grup B del Torneig.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *