Gran actuació dels jugadors de la Rubinenca a l’Obert Internacional de Barberà

Josep-M.-Pijoan
Comença la campanya electoral HOLA 18!
19 de julio de 2022
La façana lateral de l’església de Sant Pere ha aparegut aquest dilluns amb una lletja pintada. Davant aquest fet, mossén Joaquim Meseguer, rector de la parròquia i arxipreste de Rubí, ha enviat una carta a l’alcaldessa, Ana M. Martínez, i als regidors de l’Ajuntament on expresa “la tristor i indignació” per la pintada. Pel mossèn, la realització d’aquesta pintada posa de relleu “la poca consideració que alguns manifesten envers la fe cristiana d’una part significativa de la població de la nostra ciutat i el poc respecte que alguns tenen envers el nostre patrimoni cultural, artístic i arquitectònic”. A l’escrit, Joaquim Meseguer també lamenta els continus cops de pilota que la paret exterior del temple ha de sofrir cada dia a causa del joc de futbol d’infants i, de vegades també d’adults, en una plaça en la qual expressament està senyalitzat que no es pot jugar a pilota. “És un fet que també ens preocupa perquè això representa una erosió que acabarà malmetent les parets de l’església i afectarà negativament el patrimoni de la nostra ciutat, essent com és l’església parroquial de Sant Pere l’edifici més antic i emblemàtic”, apunta el rector. Per tot això, en nom de la Parròquia de Sant Pere i de la seva feligresia, demana que des de l’Ajuntament es vetlli pel patrimoni cultural, artístic i arquitectònic local, i d’una manera especial per l’església de Sant Pere pel seu valor històric. També se sol·licita que el consistori cuidi que el temple parroquial de Sant Pere no hagi de sofrir les erosions causades per cops de pilota ni altre tipus d’agressió com ara les pintades. Finalment, el mossèn demana que l’Ajuntament, donat que disposa de personal especialitzat, pugui fer-se càrrec de l’eliminació de la pintada.
Apareix una pintada a la façana de l’església de Sant Pere
19 de julio de 2022

Gran actuació dels jugadors de la Rubinenca a l’Obert Internacional de Barberà

Redacció

Un total de vuit jugadors de l’Agrupació d’Escacs la Rubinenca van disputar del 4 al 12 de juliol el XLIV Open Internacional de Barberà del Vallès.

La representació del club rubinenc va tenir una notable actuació, ja que Gerardo Palacios i Antoni Muñoz s’han situat en el top 20 amb 5,5 punts cada un.

També molt destacada ha estat l’actuació d’Albert Martínez, Jordi Arcas, Pere Sarrate i Josep Pujol.

Els joves valors locals han fet una bona actuació al torneig
Els joves valors locals han fet una bona actuació al torneig. / Cedida

A més, els joves valors locals Joan Vilarasau Garrido i Jan Fernández Cazorla, que cada dia van millorant el seu joc, han dut a terme una molt bona actuació.

L’entitat rubinenca tancarà les seves activitats aquest cap de setmana per aquesta temporada, i retornarà a l’activitat a primers de setembre, després de les vacances. / Agrupació d’Escacs Rubinenca

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES