Bona participació en la segona part del 23è Aplec Sardanista

Ismael Lemais i la Kiskillosa presenten a Rubí ‘Cómo conocí a mi suegra’
9 de diciembre de 2021
Tres joves rubinencs participen en el musical de Billy Elliot
9 de diciembre de 2021

Bona participació en la segona part del 23è Aplec Sardanista

 Malgrat el vent i el fred, més d’un centenar de sardanistes, de Rubí, però també arribats des d’altres punts de la comarca i la província, han gaudit aquest dimecres 8 de desembre al matí de la darrera part de l’Aplec Sardanista de Rubí, organitzat per l’Aplec de Rubí. La plaça Salvador Allende va ser l’escenari d’aquesta segona part de l’Aplec, que va tenir lloc el 25 de setembre, però que es va haver d’ajornar per la pluja quan encara quedava una audició completa.

La cobla La Principal del Llobregat, que va rebre els aplaudiments del públic, s’ha encarregat d’interpretar l’audició d’un programa format per nou temes. Entre aquests, quatre sardanes que han estat estrenades aquest any 2021 com ara ‘Amb tu, Adela’ d’Anna Abad i Gils, que es va estrenar el passat 26 de juny a Rubí, durant la celebració del Concurs de Colles Sardanistes de la Festa Major.

La ballada va ser força animada i els assistents van rebre, gràcies al conveni de col·laboració entre la Confederació Sardanista de Catalunya i Caldos Aneto, brics de caldo.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES