Obertes les inscripcions per al 23è Aplec Sardanista, on es podrà tornar a ballar

bòjum
El Bòjum participarà de nou a la Cavalcada de la Festa de la Mercè de Barcelona
17 de septiembre de 2021
víctor garcía
Curso 2021-2022: el futuro pasa por una FP fuerte
17 de septiembre de 2021

Obertes les inscripcions per al 23è Aplec Sardanista, on es podrà tornar a ballar

El 23è Aplec Sardanista de Rubí, organitzat per l’Aplec de Rubí, ja ha obert les inscripcions per poder assistir, ja que l’aforament continua sent limitat a causa de la pandèmia. Això sí, enguany es recupera la possibilitat de ballar al son de les sardanes, sempre que la rotllana sigui un grup bombolla.

La gran trobada sardanista de Rubí tindrà lloc dissabte vinent 25 de setembre a partir de les 17.30 h al pati de l’escola Pau Casals.

L’Aplec comptarà amb la participació de tres cobles: la Jovenívola de Sabadell, la Ciutat de Girona i la Principal del Llobregat, que interpretaran els diferents temes de cadascuna de les tres parts de l’audició, excepte dues peces que aniran a càrrec de dues cobles de forma conjunta.

Per fer la inscripció prèvia, es pot enviar un correu electrònic a comissioaplecrubi@gmail.com, enviar un Whatsapp o trucar als telèfons 655 229 404 o 686 758 957, indicant noms i cognoms, telèfon, correu electrònic i població.

Cal fer esment també si l’assistència és com a públic assegut o com a ballador formant bombolla. En cas d’assistir en grup, les inscripcions no cal que siguin individuals, sinó que es poden comunicar les dades de tots els integrants del grup. En qualsevol cas, s’hauran de respectar totes les mesures contra la covid vigents.

El programa de l’Aplec estarà format per una selecció de vint-i-cinc sardanes, variades i algunes amb diferents lluïments. Entre aquestes, hi haurà algunes dedicades a la nostra ciutat com L’encís de Rubí’ de Sigfrid Galvany i Abril, ‘L’Aplec de Rubí’ de Miquel Tudela i Benavent, o ‘Aires de Rubí’ de Jaume Bonaterra i Dabau.