La plaça Salvador Allende acollirà la segona part del 23è Aplec Sardanista

L’Escola Pere Burés ofereix tallers individuals d’instrument a preu reduït
2 de diciembre de 2021
L’Ajuntament pinta passos de vianants amb pictogrames a les escoles
7 de diciembre de 2021

La plaça Salvador Allende acollirà la segona part del 23è Aplec Sardanista

La plaça Salvador Allende serà l’escenari dimecres vinent 8 de desembre de la segona part del 23è Aplec Sardanista de Rubí, que es va haver d’ajornar per la pluja el passat 25 de setembre. La cobla La Principal del Llobregat serà l’encarregada d’interpretar aquesta segona part de l’audició, que arrencarà a les 11.30 hores.

El programa consta de nou temes i inclou peces com ‘Amb tu, Adela’ d’Anna Abad i Gils, ‘Amb la sardana al cor’ de Carles Santiago i Roig, ‘La Família que hem triat’ d’Oriol Oller i Turró o ‘La Roca petita’, sardana de lluïment de tenora i fiscorn creada per Ramon Vilà i Ferrer.

Altres temes seran ‘Porta-la amb tu’ de Galdric Vicens i Roca, ‘La Sardana dels tupinots’ de Francesc Xavier Cassanyes i Edo, ‘Joan et mereixes això i més’ de René Picamal i Coma, ‘Campllong’ de Francesc Mas i Ros i ‘Aires de Rubí’ de Jaume Bonaterra i Dabau.

Els assistents hauran de respectar totes les mesures sanitàries imposades per la pandèmia de coronavirus. A més, gràcies al conveni de col·laboració entre la Confederació Sardanista de Catalunya i Caldos Aneto, s’obsequiarà els assistents, fins a esgotar existències, amb brics de caldo.

L’Aplec està organitzat per l’Aplec de Rubí, entitat formada l’Escola de Sardanes Flor de Neu i el Foment de la Sardana de Rubí, i compta amb el suport de l’Ajuntament.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES