L’espectacle d’humor ¿Sí o no? De Bruno Oro encetarà la nova temporada del teatre municipal La Sala

nens-sahrauis-vacances
Sis infants sahrauís passen l’estiu a Rubí, gràcies a la iniciativa «Vacances en pau» de Rubí Solidari
28 de julio de 2022
Iván García, de la UAR, plata en el Campionat d’Espanya Sub-16 en longitud
28 de julio de 2022

L’espectacle d’humor ¿Sí o no? De Bruno Oro encetarà la nova temporada del teatre municipal La Sala

El popular actor i còmic visitarà Rubí a l’octubre. / Cedida

L’actor i imitador Bruno Oro representarà el 8 d’octubre al teatre municipal La Sala el monòleg ¿Sí o no?. Es tracta d’una proposta escènica on parla sobre l’art de perdre’s i on la interacció amb el públic, que haurà de respondre sí o no a diverses qüestions, pot alterar el curs de l’espectacle.


Amb aquesta proposta d’humor, La Sala arrencarà una nova temporada, que anirà del 8 d’octubre al 15 de gener i que inclou tretze espectacles per a tota mena de públic. Durant la presentació de la temporada, l’alcaldessa, Ana M. Martínez, ha destacat que entre les diverses propostes «hi trobareu diferents homenatges a la ciutat i als seus veïns i veïnes».


La màxima edil ha destacat l’espectacle de l’Esbart Dansaire de Rubí, que tindrà lloc el 18 de novembre, i que serà molt especial perquè l’entitat celebra el seu centenari. L’actuació comptarà amb la participació de dos esbarts centenaris més. L’Esbart Català de Dansaires i l’Esbart Manresà.


També ha ressaltat l’estrena de l’espectacle Arrels de la Cia Wecolorsmusic, un musical basat en la vida de l’Alan Montoliu que tracta el cas de l’Alan amb una mirada esperançadora. L’obra posa sobre l’escenari la realitat de les persones transgènere amb l’objectiu de provocar la reflexió i l’autoanàlisi del públic. La representació serà el 21 d’octubre.


Pel que fa a la resta de la programació, diumenge 9 d’octubre es representarà l’espectacle familiar Miranius, sobre l’aventura d’habitar el món amb els animals com a protagonistes. La programació infantil, que organitza La Xarxa, es completa amb l’espectacle El mêtre (20 de novembre), Coco, el musical (26 de novembre) i la tradicional Marató de contes (18 de desembre).


Una altra de les grans propostes de la temporada és La dona del tercer segona, amb l’actriu Àurea Márquez com a protagonista, que es podrà veure diumenge 23 d’octubre. Diumenge 16 d’octubre, l’escenari de La Sala acollirà Fiat lux de Marta Torrella i Helena Ros, projecte de dues cantants per explorar a cappella les sonoritats de diferents estils de músiques vocals.


Diumenge 27 de novembre serà el torn del Concert de Sardanes a càrrec de la Cobla Ciutat de Girona; dijous 29 de desembre, del Concert de valsos i danses amb l’Orquestra Simfònica del Vallès i diumenge 8 de gener, de la proposta de dansa El trencanous amb l’International Ballet Company. La temporada estable es tancarà el 15 de gener amb l’obra Quanta, quanta guerra, basada en la novel·la de Mercè Rodoreda.A més, La Sala acollirà de nou el Cicle Gaudí de cinema en català. Les primeres projeccions del cicle seran Escape room d’Héctor Claramunt (16 de setembre) i Toscana de Pau Durà (14 octubre).

Les entrades de tots els espectacles ja es poden adquirir des de la plataforma Koobin. A partir del setembre, la taquilla del teatre amplia l’horari d’atenció a la ciutadania i obrirà també tots els dimecres no festius de 17 a 20 h.


30 anys de La Sala
Enguany, el teatre municipal La Sala commemora el seu 30è aniversari: es va inaugurar el 18 de setembre de 1992. «Rubí ha crescut també en clau escènica i ho ha fet al voltant del Teatre Municipal. Som conscients que aquests 30 anys d’espectacles a La Sala no haurien estat possibles sense l’estima que sentim els rubinencs i les rubinenques pel nostre teatre municipal», ha apuntat l’alcaldessa.