Ca n’Oriol tindrà una cinquantena de noves places d’aparcament

Imagen noticia
Bons resultats de Fondistes Rubí en diferents curses
23 de enero de 2018
Convoquen el 31è Concurs de Màscares de l’Escola d’Art i Disseny de Rubí edRa
25 de enero de 2018

Ca n’Oriol tindrà una cinquantena de noves places d’aparcament

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí ha iniciat aquesta setmana unes obres per adequar un solar del carrer Mallorca per ser utilitzat com a aparcament. L’espai, que està situat entre els carrer Getafe i Casp, tindrà 54 places d’aparcament lliure. Els treballs tenen un pressupost de 126.467,71 euros i una durada de dos mesos i seran executats per Construcciones y Servicios FAUS SA. “Sabem que la necessitat d’aparcament a la via pública és una realitat a bona part de la ciutat i especialment a Ca n’Oriol”, ha explicat Ana M. Martínez, alcaldessa de Rubí.

Els treballs consisteixen en moviments de terres per tal d’adequar el terreny i l’execució de diversos murs de gabions per generar la contenció de terres necessària.

Es crearà una superfície de paviment asfàltic on es preveu que hi puguin aparcar 54 vehicles. Paral·lelament, el projecte també preveu la construcció d’una nova vorera vinculada a aquest aparcament, la creació d’un nou pas de vianants accessible i l’actualització del que hi ha actualment per tal que aquest compleixi la normativa d’accessibilitat vigent.

L’empresa ha realitzat aquesta setmana els treballs previs de diagnosi del terreny i a partir de la setmana vinent s’iniciaran les actuacions a les escomeses.

Durant l’execució de les obres, es preveuen afectacions puntuals de trànsit, però en tot moment es vetllarà per garantir el pas alternatiu de vehicles.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *