‘Camí a l’escola’, un emocionant muntatge teatral que arriba a La Sala de la mà de La Xarxa

full colors
La programació jove d’aquesta tardor recupera el Full Colors i l’Skate Open
8 de octubre de 2021
pensionistes
Una vintena de rubinencs es manifestaran per les pensions a Madrid
8 de octubre de 2021

‘Camí a l’escola’, un emocionant muntatge teatral que arriba a La Sala de la mà de La Xarxa

Imatge de l’espectacle. / Cedida

La Xarxa ha programat per aquest diumenge 10 d’octubre a les 12 h al teatre municipal La Sala, un emocionant espectacle familiar ‘Camí a l’escola’, de la companyia Campi qui pugui.

Tres germanes, un camí i un objectiu: tenir el futur a les seves mans. Es tracta de l’adaptació teatral de les històries del documental francès ‘Camí a l’escola’ i la posterior sèrie.

L’espectacle s’inspira principalment en una història real: el camí a l’escola d’uns germans de l’Índia. En aquesta adaptació, els germans es converteixen en tres germanes, per a visibilitzar, a més del tema de l’accés a l’educació, el dret que hi tenen les nenes de tot el món. L’espectacle va més enllà i també s’endinsa en els límits i barreres que s’imposen a les persones amb altres capacitats.

Amb molta sensibilitat i poètica visual, sense necessitat de paraules, ‘Camí a l’escola’ és una història realista i plena de vitalitat, sense dramatisme i fugint de clixés ensucrats. És l’extraordinària història de tres germanes que s’enfronten diàriament a adversitats per arribar a l’escola. Tres nenes que viuen en un país qualsevol, en un lloc llunyà i proper alhora, que no parlen cap idioma concret i els parlen tots a la vegada. Un espectacle visual i sense text que s’inspira en la història real d’infants d’arreu del món, infants autònoms i capaços que comparteixen les ganes d’aprendre i canviar el seu món.

El preu de les entrades és de 5 € per als socis i 6 € per al públic en general. Les entrades es poden adquirir a través de la web de l’Ajuntament.