La programació jove d’aquesta tardor recupera el Full Colors i l’Skate Open

Es creen quatre comissions per definir el Pla local de Salut
8 de octubre de 2021
‘Camí a l’escola’, un emocionant muntatge teatral que arriba a La Sala de la mà de La Xarxa
8 de octubre de 2021

La programació jove d’aquesta tardor recupera el Full Colors i l’Skate Open

Enguany, se celebrarà una nova edició del Full Colors. / Arxiu

Rubí Jove ha presentat la nova programació de la tardor, que s’adreça a joves d’entre 12 i 29 anys. Les propostes tracten temes de tecnologia, benestar emocional i diferents formes d’expressió artística.

Així, L’Espai Jove Torre Bassas proposa un taller d’iniciació a la informàtica i un d’Auto-tune i gravació de videoclip. Sobre benestar emocional, els joves podran alliberar tensions amb els tallers de boxa, treballar l’ansietat i la frustració al taller de gestió de les emocions i participar d’una proposta d’autoconeixement a través del taller de teatre i emocions. Les propostes artístiques es concreten en un taller de K-Pop, l’Slam Poetry en col·laboració amb l’Associació Cultural Excèntrica i la introducció a la plataforma en línia de lectura i escriptura Wattpad.

La programació de tardor recupera els esdeveniments que s’havien deixat de fer a causa de la situació d’emergència sanitària de la covid-19. El cap de setmana del 16 i 17 d’octubre tindrà lloc el Festival de Graffiti i Art Urbà de Rubí Full Colors i el 23 d’ocubre el Torneig Skate Open de Rubí.

Rubí Jove també promou activitats al voltant del Dia de la Despatologització Trans amb l’exposició Cossos Diversos i el tradicional Kastanyasso de La SoniK, que organitza l’AJM La Sonik coincidint amb la Castanyada. El mes de novembre, Rubí Jove se sumarà també a la commemoració del Dia internacional per a l’erradicació de la violència masclista i, el desembre, al Dia Mundial de la Lluita contra la Sida, entre altres.

A més, el Servei de Joventut ofereix tot l’any assessories especialitzades. Les sessions es poden dur a terme telefònicament, per correu electrònic, en línia o presencialment i tracten temes laborals, formatius, sexuals i de parella i d’acompanyament emocional. A més, el Punt Jove LGTBI+ de la Torre Bassas ofereix informació, acompanyament i sensibilització sobre identitat de gènere i orientació sexual.

Totes les activitats i formacions són gratuïtes i requereixen inscripció prèvia a través de la web www.rubijove.cat