Can Fatjó acull una nova edició del Dia de l’arbre autòcton

Imagen noticia
Investigada una rubinenca per delictes contra els drets fonamentals en una manifestació d’ultradreta
21 de noviembre de 2017
Imagen noticia
Tot a punt pel Congrés Rubí Brilla, que enguany se centrarà en la mobilitat sostenible
23 de noviembre de 2017

Can Fatjó acull una nova edició del Dia de l’arbre autòcton

Imagen noticia

La 17a plantada del Dia de l’arbre autòcton se celebrarà el diumenge 26 de novembre, a partir de les 10 hores. En aquesta edició, l’espai escollit per a plantar els diferents exemplars ha estat la zona verda existent entre els carrers Topazi i Maragda, a Can Fatjó.

Enguany, es plantaran un centenar d’exemplars d’arbres autòctons ─alzines, pins, roures i freixes─ i d’arbustives ─llentiscles i viburnums─. Tot plegat, amb l’objectiu de fomentar i promoure la repoblació d’espècies vegetals en aquesta zona. Des del consistori es recomana als assistents que portin les seves eines de casa, per tal que tots els participants disposin dels recursos necessaris per a poder plantar els diferents exemplars.

Tots els participants rebran un diploma d’agraïment. L’Ajuntament ha penjat cartells informatius a les escoles de primària i secundària de la ciutat, convidant els infants a participar en la plantada.

Durant les 17 edicions, la plantada d’arbres s’ha dut a terme a Ca n’Alzamora, a Ca n’Oriol, al Pinar o a Can Sedó, entre altres.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *