Cap de setmana de festa al barri del 25 de Setembre

Imagen noticia
El plenari reclama més eines per millorar la convivència al barri de Les Torres
31 de mayo de 2018
Imagen noticia
Els Gegants de Rubí, a la Trobada Comarcal del Vallès
4 de junio de 2018

Cap de setmana de festa al barri del 25 de Setembre

Imagen noticia

El barri del 25 de Setembre celebra la seva festa entre l’1 i el 3 de juny, un conjunt d’activitats organitzades per l’Associació de Veïns del barri. Els actes començaran aquest divendres a les 20.30 hores amb el pregó de festa, que anirà a càrrec del veí Antonio Martín, i una actuació de la Unió Extremeña de Rubí. Ja a les 22 hores tindrà lloc un espectacle de cant, ball i comèdia.

El dissabte, a la plaça del 25 de Setembre, al voltant de les 23 hores, tindrà lloc el ‘ball per a tots’, amenitzat per una gran orquestra. Més activitats hi haurà diumenge, que arrencarà a les 11 hores amb una xocolatada. Posteriorment, hi haurà una festa de l’escuma.

A la tarda, estan previstes les actuacions de Flamenco 25, Zona Dance, Irmandade Galega, Capoeira i altres participants, unes actuacions que començaran a partir de les 18.30 hores. La festa finalitzarà a les 20 hores amb el concert de Piratas Rumbversions.

Tot i que la junta directiva de l’AV està formada per pocs membres, aquests són molt actius i han organitzat de nou i amb poc temps una de les festes més concorregudes de la ciutat. Malgrat les dificultats que es troba l’entitat, aquesta segueix reivindicant amb il·lusió i fermesa el manteniment dels carrers del barri, el Centre Cívic i les obres del camp de futbol.