Oncolliga Rubí celebra el segon aniversari amb un gran concert solidari i dos tallers de cuina

Imagen noticia
El plenari reclama més eines per millorar la convivència al barri de Les Torres
31 de mayo de 2018
Imagen noticia
Els Gegants de Rubí, a la Trobada Comarcal del Vallès
4 de junio de 2018

Oncolliga Rubí celebra el segon aniversari amb un gran concert solidari i dos tallers de cuina

Imagen noticia

Oncolliga Rubí celebra el seu segon aniversari aquest mes de juny amb la programació de diverses activitats. El plat fort de la celebració serà un concert benèfic que anirà a càrrec del grup de rock Inestables, format per músics de Rubí i Terrassa.

La banda és un sextet dedicat a les versions de rock i pop català, castellà i anglès de temes dels anys 60 fins a l’actualitat. De fet, versionen temes de grans noms de la música com els Rolling Stones, The Beatles, Bob Marley o Eric Clapton, però també de grups més propers com MClan o Sopa de Cabra.

El concert, que destinarà tots els beneficis a l’entitat rubinenca que ajuda als malalts oncològics i les seves famílies, tindrà lloc el 9 de juny a les 22 hores al Barn d’en Greg, al carrer Alt, 3, al barri de Ca n’Alzamora.

El concert porta per lema ‘Caminem plegats contra el càncer’ i les entrades es poden comprar de forma anticipada per 8 euros a través del correu electrònic [email protected] També es poden comprar a la taquilla el mateix dia per 10 euros.

El dia de l’actuació, Oncolliga presentarà unes polseres commemoratives amb el lema del concert.

D’altra banda, els divendres 8 i 15 de juny organitzaran dos tallers de cuina terapèutica. Cal inscriure’s prèviament al mail [email protected]