CCOO convoca una manifestació aquest dissabte per la continuïtat de Continental a Rubí

Imagen noticia
L’Espona oferirà un cop al mes preestrenes d’espectacles artístics
10 de diciembre de 2019
Imagen noticia
Cistell dels desitjos al Mercat
12 de diciembre de 2019

CCOO convoca una manifestació aquest dissabte per la continuïtat de Continental a Rubí

Imagen noticia

El sindicat Comissions Obreres (CCOO) ha convocat per aquest dissabte 14 de desembre una manifestació per reclamar la continuïtat de la planta de Continental Automotive a Rubí i dels llocs de treball.

Una mobilització que sorgeix arran de l’anunci fet per la direcció de la multinacional alemanya fa unes tres setmanes d’una reestructuració mundial que inclou una reducció total de la plantilla de 5.000 empleats. Segons l’empresa, aquestes mesures són necessàries per la disminució de les vendes en el sector de l’automoció i l’entrada massiva de nous competidors per la digitalització a la indústria de l’automoció.

La decisió afecta directament la planta que l’empresa té a Rubí i fa perillar els llocs de treball dels seus 760 empleats. La fàbrica rubinenca es dedica principalment a la producció de dispositius i controls analògics, uns productes que ja no estan entre els objectius estratègics de l’empresa. Per això, la direcció ha informat que la seva intenció és iniciar «un possible procés de reindustrialització» a la planta per assegurar la seva continuïtat. L’objectiu seria vendre-la a una altra empresa del sector en sis mesos.

La manifestació, amb la crida ‘Continental no es ven’, sortirà a les 11 hores de la plaça del Doctor Pearson, davant l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat.

D’altra banda, divendres a la tarda, una representació dels treballadors de Continental acompanyarà el Moviment per unes Pensions Dignes de Rubí en la manifestació que han convocat a les 18 hores a la plaça de l’Ajuntament.