Centenars de joves es tornen a reunir en un polígon de Rubí per veure derrapar cotxes

Usuaris de la zona d’esbarjo per gossos del Parc de la Pau i la Natura demanen millores
3 de septiembre de 2021
atur
Rubí tanca el mes d’agost amb dades positives de l’atur
6 de septiembre de 2021

Centenars de joves es tornen a reunir en un polígon de Rubí per veure derrapar cotxes

El carrer Wagner ha tornat a ser escenari d’una concentració il·legal per veure trucs de cotxes ‘tunejats’. / Ràdio Rubí

Una gran quantitat de joves es va concentrar el divendres a la nit en un polígon de Rubí per presenciar trucs i veure derrapar cotxes, segons ha publicat Ràdio Rubí. Les imatges que ha pogut gravar l’emissora municipal mostren com multitud de persones, majoritàriament joves, presencien una exhibició de cotxes ‘tunejats’ fent trucs i derrapant en una rotonda del carrer Wagner, a Can Jardí.

Al maig ja es va produir un incident d’aquestes característiques en aquesta zona, que va coincidir amb la mort d’un jove motorista que va ser atropellat allà. L’Ajuntament va instal·lar reductors de velocitat a la zona per evitar aquest tipus d’activitats, però això no sembla haver frenat els organitzadors d’aquestes ‘exhibicions’.

La trobada, a més de representar un perill per la integritat física del públic, també incomplia les mesures sanitàries contra la covid-19 pel que fa a les aglomeracions de gent, així com per la prohibició de beure al carrer.

Segons explica Ràdio Rubí, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local van fer acte de presència durant la nit i va identificar els conductors d’alguns vehicles.

Vídeo Ràdio Rubí