Els polígons de Rubí tornen a ser escenari de curses de cotxes il·legals

zona 30
La major part de les vies de circulació de Rubí ja tenen una limitació de 30 km/h
13 de mayo de 2021
apunyalament
Un home ferit després de ser apunyalat en una baralla al centre de Rubí
14 de mayo de 2021

Els polígons de Rubí tornen a ser escenari de curses de cotxes il·legals

Les curses il·legals de cotxes han tornat a Rubí des de fa uns mesos, segons ha avançat l’emissora municipal Ràdio Rubí. Aquest mateix cap de setmana, quan encara era vigent el toc de queda, centenars de joves s’han concentrat al polígon de Can Jardí per assistir a exhibicions i curses il·legals de cotxes.

Fa un parell d’anys, l’Ajuntament ja va detectar que s’estaven produint aquests esdeveniments, que a més d’il·legals són extremadament perillosos, al polígon de la Llana i finalment va instal·lar reductors de velocitat a la zona per evitar que se celebressin més curses de cotxes.

Ara, aquests col·lectius, que utilitzen les xarxes socials per organitzar els esdeveniments, han tornat als polígons de Rubí, concretament a Can Jardí i Cova Solera.

Segons l’emissora municipal, l’Ajuntament fa mesos que té constància d’aquestes activitats i la Policia Local i els Mossos d’Esquadra han fet diversos dispositius a la zona per evitar-ho, sense massa èxit si tenim en compte el material audiovisual que el compte Drivers Team ha penjat a Youtube i on es pot veure l’aglomeració de gent i diversos cotxes tunejats derrapant i fent trucs al carrer Wagner. Els vídeos i el compte ja han estat esborrats.

cursa cotxes

La situació és encara més greu ara que fa uns anys, ja que la concentració de persones joves sense cap mena de mesura sanitària pot provocar un problema de salut pública per la pandèmia de covid-19.

Accident mortal a la zona

D’altra banda, es dona la circumstància que a la mateixa zona del polígon de Can Jardí es va produir un accident mortal aquest divendres al vespre. La víctima, un jove de 22 anys, anava en una motocicleta quan va xocar contra un vehicle.

El cas està sota secret de sumari, segons ha informat l’Ajuntament, motiu pel qual no s’ha fet públic si l’accident mortal pot estar o no relacionat amb aquest fenomen. La Policia Local és qui s’està fent càrrec de la investigació.