Comença la Color Week amb diverses activitats lúdiques i culturals

sant muç voluntariat
Gran plantada d’arbres i arbusts per restituir el paisatge de la font de Sant Muç
22 de març de 2021
aigua
Més de 800 famílies de Rubí es beneficien del fons de solidaritat pel subministrament de l’aigua d’Agbar
22 de març de 2021

Comença la Color Week amb diverses activitats lúdiques i culturals

La jornada inaugural va incloure un concert de l’Escola de Música Pere Burés. / Localpres-Ajuntament

La primera edició de la Color Week, que s’allargarà fins al 28 de març, va arrencar aquest diumenge al Celler amb una jornada inaugural en què va participar l’alcaldessa, Ana M. Martínez, que va explicar que la setmana dedicada al color serveix per enfocar les singularitats de Rubí i obrir nous reptes i oportunitats: “Vol ser un reflex d’allò que ens defineix com a ciutat: la creativitat, la convivència dins de la diversitat, la innovació…”. La primera edil també va destacar l’esforç i la il·lusió per impulsar aquest esdeveniment en un any molt difícil per la pandèmia.

Després del discurs d’obertura, l’Orquestra de Cambra de l’Escola de Música Pere Burés va oferir un concert sota el títol Els afers del Barroc, es va organitzar un taller de pintura amb vi sense alcohol per a infants i una visita guiada al Celler. I a la plaça de la Nova Estació, va tenir lloc la intervenció sorpresa Trencant murs, organitzada per la Xarxa Antirumors en el marc del Dia Internacional de l’Eliminació de la Discriminació Racial, amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre els prejudicis que pateixen les persones migrades. El concert d’Oriol Vallès Quartet, un espectacle de titelles al Castell i la representació de l’obra Un dia qualsevol també es van introduir a la programació de la Color Week.

mural de color
El mural que s’està dibuixant a Les Torres.

Durant els propers dies, hi haurà conferències, debats, espectacles, activitats familiars, concerts, exposicions i visites guiades al voltant de la programació de la Color Week. El més destacat seran les intervencions que es faran en l’espai urbà: el mural Les aventures de Pinotxo que s’està dibuixant en un mur de Les Torres i el Camí de Color, una activitat que impulsarà l’Escola d’Art i Disseny a prop de l’Escardívol. També hi haurà intervencions artístiques al barri del Pinar, a la plaça Nova Estació i al pati de l’Escola Montessori.

Deixa un comentari