Comencen les obres per renovar l’enllumenat públic als polígons Cova Solera i Can Jardí

Imagen noticia
Obertes les inscripcions pels Programes de Formació i Inserció per aconseguir el graduat escolar
26 de mayo de 2020
Imagen noticia
El CRAC reobrirà a partir de la setmana vinent amb un espai relacional i tallers
28 de mayo de 2020

Comencen les obres per renovar l’enllumenat públic als polígons Cova Solera i Can Jardí

Imagen noticia

L’Ajuntament ha iniciat aquesta setmana una renovació de l’enllumenat públic amb tecnologia LED als polígons industrials de Cova Solera i Can Jardí, així com també unes obres de rehabilitació a 19 pavellons del cementiri. A més, s’han reprès els treballs de millora de la seguretat viària a la C-1413, la BP-1503 i el polígon de La Llana, que havien quedat aturats com a conseqüència de la situació generada pel coronavirus.

En l’actuació de l’enllumenat, el consistori pretén millor la il·luminació dels dos polígons industrials per tal d’oferir una major seguretat i esmenar defectes elèctrics de la xarxa. Les tasques es realitzaran als carrers Schubert, Schumann, Bizet, Bach, Wagner, Chopin, Verdi, Vivaldi, Luxemburg, Atenes i Praga, a les avingudes Can Sucarrats i Cova Solera, al camí de la Riera i al passatge Schubert. Pel que fa a la instal·lació de lluminàries LED, es col·locaran 530 unitats, la potència de les quals es determinarà en funció dels estudis lumínics i les característiques dels vials. L’empresa encarregada d’aquesta feina és Serveis Integrals de Manteniment Rubatec, té un pressupost de 349.148,71 euros i es calcula que els treballs tindran una durada de quatre mesos.

Pel que fa als pavellons del cementiri, s’han iniciat les obres per rehabilitar-ne 19, els treballs tenen un període d’execució de tres mesos i permetran substituir les peces de coronació de la façana dels edificis existents, així com reforçar la impermeabilització i dur a terme una neteja general de les cobertes. Així, s’eliminarà el perill de despreniment de les peces de cornisa de pedra artificial. Les obres aniran a càrrec de B28 Construccions SL per 72.700,79 euros i un termini d’execució de tres mesos.

Per últim, les obres de millora de la seguretat viària a la C-1413 i la BP-1503 i el polígon de La Llana s’han posat en marxa. Les obres van quedar interrompudes amb un 95% de l’actuació executada. Només falta col·locar la senyalització viària vertical i posar en marxa els semàfors, una feina que tindrà una durada de dos setmanes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *