Comencen les obres per renovar l’enllumenat públic als polígons Cova Solera i Can Jardí

Imagen noticia
Obertes les inscripcions pels Programes de Formació i Inserció per aconseguir el graduat escolar
26 de mayo de 2020
Imagen noticia
El CRAC reobrirà a partir de la setmana vinent amb un espai relacional i tallers
28 de mayo de 2020

Comencen les obres per renovar l’enllumenat públic als polígons Cova Solera i Can Jardí

Imagen noticia

L’Ajuntament ha iniciat aquesta setmana una renovació de l’enllumenat públic amb tecnologia LED als polígons industrials de Cova Solera i Can Jardí, així com també unes obres de rehabilitació a 19 pavellons del cementiri. A més, s’han reprès els treballs de millora de la seguretat viària a la C-1413, la BP-1503 i el polígon de La Llana, que havien quedat aturats com a conseqüència de la situació generada pel coronavirus.

En l’actuació de l’enllumenat, el consistori pretén millor la il·luminació dels dos polígons industrials per tal d’oferir una major seguretat i esmenar defectes elèctrics de la xarxa. Les tasques es realitzaran als carrers Schubert, Schumann, Bizet, Bach, Wagner, Chopin, Verdi, Vivaldi, Luxemburg, Atenes i Praga, a les avingudes Can Sucarrats i Cova Solera, al camí de la Riera i al passatge Schubert. Pel que fa a la instal·lació de lluminàries LED, es col·locaran 530 unitats, la potència de les quals es determinarà en funció dels estudis lumínics i les característiques dels vials. L’empresa encarregada d’aquesta feina és Serveis Integrals de Manteniment Rubatec, té un pressupost de 349.148,71 euros i es calcula que els treballs tindran una durada de quatre mesos.

Pel que fa als pavellons del cementiri, s’han iniciat les obres per rehabilitar-ne 19, els treballs tenen un període d’execució de tres mesos i permetran substituir les peces de coronació de la façana dels edificis existents, així com reforçar la impermeabilització i dur a terme una neteja general de les cobertes. Així, s’eliminarà el perill de despreniment de les peces de cornisa de pedra artificial. Les obres aniran a càrrec de B28 Construccions SL per 72.700,79 euros i un termini d’execució de tres mesos.

Per últim, les obres de millora de la seguretat viària a la C-1413 i la BP-1503 i el polígon de La Llana s’han posat en marxa. Les obres van quedar interrompudes amb un 95% de l’actuació executada. Només falta col·locar la senyalització viària vertical i posar en marxa els semàfors, una feina que tindrà una durada de dos setmanes.