L’Ajuntament amplia fins als quatre mesos la moratòria en el pagament del lloguer

Imagen noticia
Obertes les inscripcions pels Programes de Formació i Inserció per aconseguir el graduat escolar
26 de mayo de 2020
Imagen noticia
El CRAC reobrirà a partir de la setmana vinent amb un espai relacional i tallers
28 de mayo de 2020

L’Ajuntament amplia fins als quatre mesos la moratòria en el pagament del lloguer

Imagen noticia

Proursa, l\’empresa que gestiona el parc d\’habitatges de l\’Ajuntament de Rubí, ha ampliat fins a un màxim de quatre mesos la moratòria en el pagament del lloguer pels pisos llogats que són propietat del consistori. La mesura, per tant, s\’allarga fins al juliol, el que suposa una pròrroga de dos mesos respecte a la moratòria inicial.

La intenció de la mesura és ajudar a les famílies que com a conseqüència de la crisi sanitària ocasionada pel coronavirus hagin vist disminuïts els seus ingressos o incrementades les seves despeses. L\’import dels rebuts que no s\’hagin cobrat durant els quatre mesos es fraccionarà un cop finalitzada la moratòria. En el cas dels habitatges, es prorratejarà en els 36 mesos següents. Pel que fa als locals comercials, el fraccionament es farà durant 24 mesos, i en el cas de les places d\’aparcament, en els 12 mesos següents.

La mesura s\’aplica de forma universal a totes les famílies llogateres d\’habitatges i places d\’aparcament propietat de Poursa o gestionades per la societat. Les famílies arrendatàries a les quals s\’ofereix aquesta moratòria poden renunciar enviant un correu a [email protected] o trucant al telèfon 93 588 66 93 de dilluns a divendres de 9 h a 14 h. En aquest telèfon Proursa també ofereix informació sobre altres ajuts que atorguen altres administracions pels llogaters i els propietaris.