La inscripció per a les escoles bressol municipals serà entre el 2 i el 9 de juny

Imagen noticia
Obertes les inscripcions pels Programes de Formació i Inserció per aconseguir el graduat escolar
26 de mayo de 2020
Imagen noticia
El CRAC reobrirà a partir de la setmana vinent amb un espai relacional i tallers
28 de mayo de 2020

La inscripció per a les escoles bressol municipals serà entre el 2 i el 9 de juny

Imagen noticia

Entre el 2 i el 9 de juny es podran fer les preinscripcions dels infants en les tres escoles bressol municipals. Caldrà omplir una sol·licitud a la seu electrònica de l’Ajuntament de Rubí, a la qual es podrà accedir a través de la seu electrònicadel web de l’Ajuntament de Rubí.

Per als casos excepcionals en què els sol·licitants no puguin fer la presentació de forma telemàtica, els centres atendran amb cita prèvia a l’escola bressol escollida en primera opció. Es pot demanar la cita per telèfon o per correu electrònic de 9 h a 13 h. Les cites es donaran dins del període de preinscripció.
Dades de contacte de les escoles bressol municipals:

• EBM La Bruna. C. Calderón de la Barca, 4. Tel. 93 588 77 06 [email protected]
• EBM Lluna. C. Barcelona, 65-67. Tel. 93 588 95 26 [email protected]
• EBM Sol, Solet. C. Joaquim Blume, 30. Tel. 93 588 64 66 [email protected]

A partir del 12 de juny es publicaran els admesos
Les llistes provisionals baremades es publicaran el 12 de juny i es podran presentar reclamacions entre el 15 i el 17 de juny. El sorteig públic per aplicar en l’ordenació de les llistes en cas d’empat es farà el 16 de juny a les 13 h a la sala de reunions de l’Àrea d’Igualtat i Ciutadania, situada al carrer Prim. Es farà a porta tancada i només amb representats de la Comissió de Garanties d’Admissió. També es registrarà en vídeo i es publicarà posteriorment. El 19 de juny es publicaran les llistes definitives.

El nombre de places de cada centre dependrà de les indicacions de les autoritats sanitàries per garantir la seguretat dels infants. El preu públic mensual de les escoles bressol municipals s’estableix mitjançant un sistema de tarifació social que té en compte el nivell de renda de la unitat familiar. A més, es contemplen bonificacions de la quota en els casos de famílies nombroses, monoparentals o amb una situació socioeconòmica desafavorida. Es pot fer una simulació del càlcul de preus de les escoles bressol municipals en aquest enllaç.