Concert de l’Obrador Coral per Sant Esteve en record a Sebastià Colomer

L’Orquestra Simfònica del Vallès ofereix el concert de valsos i danses
23 de diciembre de 2021
Las luces del diálogo
23 de diciembre de 2021

Concert de l’Obrador Coral per Sant Esteve en record a Sebastià Colomer

Redacció

L’Obrador Coral de Rubí no falta a la cita nadalenca i enguany tornarà a oferir el tradicional Concert de Sant Esteve el 26 de desembre a les 20 h a l’església de Sant Pere. Es tracta d’un concert especial, ja que l’Obrador vol dedicar l’actuació a Sebastià Colomer, qui va ser membre del grup coral, i també a la resta de víctimes de la covid-19. 

El programa del concert inclou les peces ‘Pavane’, ‘Requiem’ i ‘Cantique de Jean Racine’ de Gabriel Fauré i altres temes clàssics: ‘The lord bless you an keep you’ de John Rutter, ‘El rústec villancet’ de Lluís Millet i Josep Carner, o la nadala tradicional ‘Sant Josep fa bugada’.

El cor estarà dirigit per Jordi Boltes i comptarà amb els cantaires de la Coral Santa Helena de Cabrils. També hi haurà acompanyament d’Helena Boltes (flauta), Marina Surís (violí), Susanna Fernández i Sol Vicente (violes), Núria Puigbó i Eduard Raventós (violoncels), Raquel Portales (orgue i piano) i la soprano Mireia Aguiar i el baríton Tomàs Baxé. El concert, tindrà la modalitat de taquilla inversa.

D’altra banda, el cor de l’entitat oferirà una cantada el dia 28 a les 17.30 h a l’illa de vianants, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants, Serveis i Restauració de Rubí.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *