Tret de sortida de la programació de Nadal amb l’encesa de llums

L’Ajuntament vol acabar amb les activitats industrials a Can Carreras
26 de noviembre de 2021
Derrota pels dos equips sèniors del Cent Patins a Valladolid
29 de noviembre de 2021

Tret de sortida de la programació de Nadal amb l’encesa de llums

La tradicional encesa de llums va donar inici divendres a la programació de Nadal, que s’allargarà fins al gener. Sota el lema ‘Torna la il·lusió’, Rubí proposa unes festes nadalenques de retrobament en les quals està previst recuperar la majoria de tradicions que van quedar interrompudes per pla pandèmia.

L’enllumenat es va encendre en el marc d’un espectacle audiovisual a la façana de l’Ajuntament, on es va projectar un ‘mapping’ protagonitzat pel Mag Rubisenc. Posteriorment, hi va haver un compte enrere per l’activació de les llums, que va anar a càrrec de l’alcaldessa, Ana M. Martínez, i els representants del Consell dels Infants i els Adolescents de Rubí. 

Per completar l’activitat de l’encesa, es va fer una cercavila amb el Tió Gegant dels Comerciants, que va dirigir les autoritats fins al túnel de llum ubicat al carrer Maximí Fornés. Després d’un nou compte enrere, la instal·lació es va encendre i va oferir el primer espectacle lumínic i musical. El túnel s’activa dos cops al dia fins al 6 de gener, a les 18.30 h i a les 20 h. 

Pel que fa a la resta d’elements nadalencs, l’altra gran novetat era un regal gegant a la plaça de la Nova Estació, però l’element lumínic va caure el dissabte i va haver de ser retirat. 

Una de les joves que han llegit el manifest del 25-N. / J.A Montoya

Tió dels Comerciants i Trenet

Durant els propers dies, les activitats relacionades amb el Nadal que hi haurà a la ciutat, a banda de l’espectacle del túnel de llum, seran el Trenet dels Comerciants i el Tió Gegant dels Comerciants, que es posaran en marxa aquest divendres. El Trenet dels comerciants farà viatges pel centre de Rubí el divendres de 17 h a 20 h i entre dissabte i dimecres d’11 h a 13.30 h i de 17 h a 20 h. Pel que fa al Tió Gegant dels Comerciants, l’activitat tindrà lloc entre divendres i dimecres de 17 h a 20.30 h. 

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES